"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Tripod Forumu (toplam 2 konu)

Kerem Polatkan

Uygun fiyatlı sağlam tripod tavsiyesi

Kerem Polatkan - 20 Nisan 2013 12:03

Arkadaşlar iyi bir tripod almak istiyorum. İyi derken fiyatına göre iyi olacak. Piyasada iyi kaliteli ürünler var araştırdığım kadarıyla ancak fiyatları çok yüksek yani ben o kadar bütçe ayıramam. Maks 150tl lik rüzgardan ve ufak sarsıntılardan etkilenmeyecek malzeme kalitesi iyi özellikle makro çekimlerde rahatlıkla kullanabileceğim orta karar bir tripod önerir misiniz?
  • Montezooma

    Montezooma - 29 Nisan 2013 17:44

    Ben de bu tarz bir ürün araştırıyorum. Piyasada çok fazla tripod markası ve modeli mevcut. Bunlardan kaliteli olduklar bariz olanların fiyatları çok yüksek. Ucuz olan ürünle ise pek fazla güven vermediği söyleniyor. Benim aradığım ürün tam bir fiyat performans ürünü olmalı. Biraz araştırma yaptım çok detaya inemedim ama Slik marka tripodların fiyatına göre iyi olduklarını okudum birkaç yerde.. Şu an hemen almayı düşünmüyorum. Alacağım zaman daha detaylı araştırırım. En fazla 200tl ayırabilirim tripod için sanırım bu da kaliteli bir tripod için yeterli olur.
    Cevap ver10
  • Kerem Polatkan

    Kerem Polatkan - 30 Nisan 2013 11:19

    Hmm. Söylediğin markaya bir bakayım montezooma. nickin hoşuma gitti bu arada. Aztek :) Sen ne amaçla bir tripod arıyorsun. Genel çekimleri için mi yoksa bnm gibi makro ile mi uğraşacaksın?
    Cevap ver00
  • Montezooma

    Montezooma - 30 Nisan 2013 15:01

    Selam Kerem. Evet Aztek kralı Montezuma dan çarptım bu nicki :) Ben de makro fotoğrafçılığa yönelmek istiyorum. Tripod konusu aklıma çok takılıyor. Yani yerdeki bir böceği bu tripodlarla nasıl çekerim bilemiyorum. Yani çok kullanışlı ve pratik olması gerekiyor sanırım tripodun. Dediğim gibi biraz daha zaman geçsin ciddi olarak araştıracam bu meseleyi. Şu an makro lensimi bekliyorum. Makro flaş almayı düşünüyo musun? Var mı kafanda marka model?
    Cevap ver10
  • Kerem Polatkan

    Kerem Polatkan - 30 Nisan 2013 16:51

    Aynen ben de makro flaş almayı düşünüyorum 7D için. Fiyatlar yüksek ama hocam yani çin falan dinlemeyip ledli modellerden mi alsam diye düşünüyorum ben de. Önce tripod olayını çözmeliyim ama sonra makro flaşlara bakarım.
    Cevap ver00
  • UGUR BELEN

    UGUR BELEN - 4 Şubat 2014 23:40

    ben de araştırıyorum iyi bir tripod. sanırım manfrotto alacagım. iyi bir marka oldugunu düşünüyorum.
    Cevap ver00
  • Dursun Yartaşı

    Dursun Yartaşı - 17 Aralık 2015 12:01

    aslında birkaç tripod önerebilirim bunlardan ilki [B]vanguard espod 203 [/B] hem fiyat hem sağlamlık açısından benim gönlümün tahtında onun dışında digipod serileride tripod olarak uygun fiyatlı ve kaliteli tripod arayanlar için biçilmiş kaftan :)
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?