"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Tablet Pc Forumu (toplam 54 konu)

Montezooma

iPad Mini Retina mı Nvidia Shield Tablet mi?

Montezooma - 3 Kasım 2014 18:14

Arkadaşlar her iki tablet de Amerika'da 299 dolar. Kuzenim Amerka'ya gidecek ona tablet aldırmak istiyorum. Daha önce ipad mini kullandım çok memnun kaldım. Sadece ara sıra takılmalar kasılmalar yaşıyordum o kadar. Onun haricinde ekran ve pil ömrü kullanabilirlik konusunda mükemmeldi. Nvidia Shield Tablet aslında oyun özellikleriyle ön plana çıkan bir tablet ancak standart bir tablet olarak düşündüğüm de bile çok güçlü işlemci ve grafik işlemcisiyle dikkatimi çekti. Full hd ekran 8 inç. 2gb ram. Grafik anlamında en yakın rakiplerine bile çok ciddi fark attığı gözüküyor. Kalemi olması da iyi olabilir. Sizce hangisini almalıyım?
  • Muharrem Sazı

    Muharrem Sazı - 4 Kasım 2014 17:29

    Şimdi arkadaşım sende farketmişsin ikiside denk özelliklere sahip diye performansa baktıysan diğer etkenlere bakmalısın, mesela işletim sistemi ios tabiki daha iyi bir işletim sistemi android'den sonrasında ise tasarımı var tasarım konusunda hangisi hoşuna gittiyse onu alabilirsin.Aslında konu işletim sistemi falan değil hangisi senin hoşuna gittiyse bence sen onu almalısın ama alacağın şeyi şuan için düşünme 6 ay 1 yıl sonrası içinde düşün ona göre cihazını seç derim çünkü böyle bir hataya düşüp ileride kafanı duvarlara vurmaktan iyidir değil mi?
    Cevap ver00
  • Bekir Toksöz

    Bekir Toksöz - 13 Kasım 2014 15:20

    Hocam bence riske girme. Nvidia Tablet iyi gibi ama nasıl güveneceksin? Servis garanti vs. Ayrıca sonuçta Android ve Nvidia nın çok fazla tablet tecrübesi yok. Mini retina al geç.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?