"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Mini Fırın Forumu (toplam 1 konu)

Sacide Bulut

Mini fırınlar kullanışlı olur mu?

Sacide Bulut - 1 Ağustos 2013 14:43

Çevremdeki çoğu kişi mini fırınların kullanışlı olmadığını söylüyorlar. Ama ben pratiklik açısından örn. bir tepsi için tüm fırını açmak yerine mini fırını kullanmaktan yanayım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Uygun fiyata kullanışlı dayanıklı mini fırınlar önerirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • Nurten Özkan

    Nurten Özkan - 1 Ağustos 2013 14:43

    Merhabalar. Öncelikle eskiden kullandığım davul fırınlar aslında en güzelleri ama mini fırınlar da yer kaplamadığı için kullanışlı. Ben Luxell'in LX 3575 modelini kullanıyorum. Alalı sanırım 1 ay oldu sanırım. Memnunum. Keklerin içini de pişiriyor. Börekleri de güzel ve her tarafı eşit pişiriyor. Izgara bölümü de var. Turbo özelliği olması da avantaj. Kullanışlı bir ürün. Buzdolabından buzluktan çıkarttığım ürünleri de çözdürmek için atıyorum içine. Fiyat olarak uygun bence. Teknosa'da satılıyor. 130 küsur yaklaşık 140 tl idi fiyatı. Ben tavsiye ederim. Luxell börekçi reklamlarını görmüşsünüzdür. Diğer modelleri de börek pişirmede iyiymiş ama bazı modelleri keklerin içini iyi pişirmiyor içi ıslak kalıyor diye duydum. Ama bu fırında öyle bir sorun yok. Ben tavsiye ederim.
    Cevap ver10
  • D. Sinem Aydemir

    D. Sinem Aydemir - 11 Ağustos 2013 14:47

    Bosch ve Siemens ürünlerinden bile iyi Luxell fırınlar. Bence bütçeniz çok değilse Simfer ya da Luxell tercih etmelisiniz. Luxell belli bir üründe yani fırınlarda uzmanlaşmış bir marka olduğu için tevsiye ederim. Börekçileri çok iyi, fiyatları da uygun. LX 3675 bu model sanırım bir üst model ve çok kullanışlı. 170-180 lira civarı
    Cevap ver23
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?