"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Masaüstü Bilgisayar Forumu (toplam 7 konu)

Berkay Arslan

Yeni Mac Pro tasarımını beğenen var mı?

Berkay Arslan - 23 Ekim 2013 14:17

Mac Pro'nun silindir şeklindeki yeni tasarımını gerçekten beğenen var mı? Ofisimdeki çöp kutusundan pek farkı yok gibi görünüyor :P Tasarımsal olarak çok daha farklı yol çizebilirlerdi bence!
    • serkay

      serkay - 24 Ekim 2013 16:52

      Bu tarz ürünlerin tanıtımı yapıldığı zaman o etkinlikte bulunan basın mensuplarına bu cihazlarla zaman geçirme fırsatı tanınıyor. Yeni iPad'leri 1 saat kurcalayan elemanlar bile olmuş. Böyle şeyleri diyenler profesyonel sitelerdeki ön inceleme gibi şeyler yazan tipler yani.
      Cevap ver00
    • Hakan

      Hakan - 26 Ekim 2013 13:05

      İyi güzelde dünya kadar basın mensubunun çıkardığı sesler arasından bunun çıkardığı sesi(eğer varsa) duymaları zaten neredeyse imkansız olacaktır. Kimbilir ne kadar gürültülüdür orası. Daha bu bilgisayar bu tarz sitelerin ellerine verilmedi tam incelenmesi için. Sadece gördüler. Sözde birkaç kişiye denetmişler sunumda 3 kişinin incelemesini gösterdiler müzik ve ses yapımcısı tiplere kullandırmışlar ama o zaten reklam amaçlı para almışlardır.
      Cevap ver00
  • serkay

    serkay - 24 Ekim 2013 09:21

    Bence yenilikçi olmuş. Farkını direk ortaya koyuyor daha ilk bakışta bile. Hem o silindir yapısı sayesinde çok daha sessiz çalışıyormuş. Mac mini'den bile sessiz diyenler var.
    Cevap ver00
    • Hakan

      Hakan - 24 Ekim 2013 10:02

      Bunu diyenler daha çıkmayan ürünü ne zaman almışlar da denemişler acaba?
      Cevap ver10
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?