"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Laptop Forumu (toplam 26 konu)

Orkun

Razer'dan dünyanın en ince oyuncu notebooku!

Orkun - 7 Haziran 2013 17:17

Özellikleri işletim sisteminin Windows 8 olması dışında bir laptop için harika görünüyor ayrıca bir oyuncu bilgisayarına göre inanılmaz hafif. Masaüstüne geçmeden önce kullandığım laptop ile dambıl çalışabilirdim o kadar ağırdı... Nvidia GeForce GTX 765M (2GB GDDR5) grafik kartı gerçekten sağlam yani. Çok seyahat edip oyunlardan vazgeçemeyenler için muhteşem. İnceleyin alın derim :P Merak edenler http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-blade sitesini ziyaret edebilir.
  • Kerem

    Kerem - 12 Haziran 2013 15:09

    Gereksiz derecede pahalı ayrıca oyun performansı çok iyi gözükmüyor. Testlerde özellikle son çıkan oyunlardaki son grafikteki fps performansı yetersiz. O paraya daha iyi masaüstü toplanır.
    Cevap ver00
  • Sertaç Yar

    Sertaç Yar - 12 Haziran 2013 17:22

    Oyun oynayacak insan masaüstü toplayabiliyorsa zaten laptop almaz. Çok yolculuk yapmak zorunda kalıp aynı yerde 1 haftadan fazla duramayan birçok oyuncu için hayat kurtarıcı olabilir. Fiyatı pahalı ama Razer kalitesi ucuza asla bulunmaz ama oyuncu laptopları zaten barındırdıkları parçalara göre pahalı oluyor ondan almışken böyle hafif ve bir o kadar da güçlü bir oyuncu laptopı alınabilir aslında. Metro Last Light'ta test edilmiş fpssi düşmüş son grafiklerde ama zaten o oyun fazla kasıyor yani, bende son grafikte oynanılmayı bırak hareket bile edemiyorum. Yürümeyi geçtim sağa sola bile dönemiyorum.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?