"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Klavye Forumu (toplam 3 konu)

Lenor

Hangi mekanik klavyeyi almalıyım?

Lenor - 2 Mayıs 2014 12:25

Aylardır aklımda olan oyuncu sistemimi sonunda toparladım ama şimdiki klavyemin W tuşu takılıyor. W tuşunun önemini herkes bilir zaten W yoksa hareket edemezsiniz bu kadar basit. Kısacası şu an hiç oyun oynayamıyorum. Beni idare edecek ucuz bir klavyede almak istemiyorum almışken tam olsun. Razer BlackWidow düşündüm ama hakkında hoş yorumlar okumadım Razer klavyede çok iyi değil deniyor mouselarındaki kalite klavyelerinde yokmuş ve çok çabuk bozuluyormuş. Aklımdaki ikinci model Logitech G710+, bizzat elime alıp mağazada denediğim ve içime sinen bir model hakkındaki şikayetler plastik malzeme olması ucuz görünmesi ve arkadan aydınlatmanın çok güçlü olmaması. ama tuş bozulmasıyla ilgili bir şikayet yoktu bu modelde. Sizin önerceğiniz modeller neler acaba? Bütçe MAKSİMUM 400, sırf 400 diyorum diye 400 olmak zorunda değil ne kadar ucuz o kadar iyi. f/p istiyorum yani bir nevi. 300 civarları tercihimdir. Kesinlikle arkadan aydınlatması olmalı, tercihen mekanik olsun ve birkaç makro tuşu isterim. Önerilerinizi bekliyorum.
  • Bilal Nuri Sayar

    Bilal Nuri Sayar - 26 Mayıs 2014 11:40

    Fiyat performansı iyi olan bir klavye arıyorsan bence Logitech e bakmalısın. Model olarak bilmiyorum ama marka olarak Logitech'i severim. Hem kaliteli ürünler üretir hem de arkasında durur.
    Cevap ver00
    • Empire of the Sun

      Empire of the Sun - 27 Mayıs 2014 12:07

      Razer çok pahalı be hocam. Türkiye servisi vs yok diye biliyorum tam emin değilim ama. Logitech daha büyük bir firma ve daha uygun fiyatları var. Tasarım olarak da son zamanlarda çok güzel ürünler çıkarmaya başladı.
      Cevap ver00
  • samet

    samet - 26 Mayıs 2014 15:50

    mouseu razer al klavyeyi logitech al
    Cevap ver10
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?