"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Kahve Makinesi Forumu (toplam 4 konu)

songül önüç

Kapsüllü, taze kahveden öğüten espresso makinesi!

songül önüç - 27 Eylül 2013 18:03

Kapsüllü, taze kahveden öğüten espresso makinesi tavsiyeniz varmı marka olarak nespresso daha iyiymiş duyduğuma göre sizcede öylemi
  • Demir Temur

    Demir Temur - 5 Kasım 2014 16:03

    Merhaba. Nespresso'nun fiyatına göre şu an iyi olduğunu ve Avrupa'da en çok tutulan markalardan biri olduğunu duydum. Ancak şöyle bir durum var. Nespresso kahve markası. Makine üretmiyor. Diğer birkaç makine üreticisine ürettiriyor. O yüzden Nespresso'nun kahve makinelerini araştırırken aslında hangi marka tarafından üretildiğine bakın ve o markaları araştırın. Modeline göre değişiklik gösteriyor Nespresso makinelerini üreten firmalar ve bunların arasında çok iyi olan markalar da var orta halli olan markalar da var. Çok iyi araştırmanız gerekiyor.
    Cevap ver00
  • hande şaşmaz

    hande şaşmaz - 5 Kasım 2014 16:26

    Kahveye düşkün olmadığım halde bu makinenin her fincanda aynı lezzeti vermesi benim için güzel bir deneyim oldu. Nespresso'daki kapsüllerin hava almayacak şekilde kapalı olduğu için lezzet garantisi veriyorum .Biraz cep yakan bir fiyatı olsa da kullanım ve temizlik açısından en mantıklı çözüm bu makine gibi görünüyor.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?