"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Elektrikli Süpürge / Halı Yıkama Makinesi Forumu (toplam 4 konu)

Nadi Timur

vileda virobi şarjlı robot paspas kullanan var mı?

Nadi Timur - 16 Eylül 2013 23:31

bu ürünü satın alıp kullanmış olan var mı? Vileda virobi şarjı ne kadar gidiyor? Evime yeni bir paspas almak istiyorum, virobi kullanışlı bir ürün mü? Tavsiye eder misiniz?
  • Brindis18

    Brindis18 - 23 Eylül 2013 17:59

    Kesinlikle kullanışlı değil kesinlikle tavsiye etmem. Zemin dümdüzse ortalıkta geziniyor ama her yeri silip silmediğinden emin olamıyorsun. Kafasına göre geziyor ve güzelce temizlediğini söyleyemem. Yerlerde tırtık varsa veya parkede çatlak varsa olduğu yerde takılıp dönüyor bir yere kıpırdayamıyor. Vileda buna cevap olarak şöyle demiş: ''Vileda ViRobi kendiliğineden dönerek ilerler, böylece bir nesneye veya duvara çarptığında otomatik olarak yön değiştirir. Küçük odalar için önerilen 30 dk programı ve büyük odalar için önerilen 120 dk programlarıyla odanın tüm kuru zeminindeki tüm saç, kıl, tüy ve tozları alabilmektedir.'' Yine de 2 saat bekliyip her yeri silip silmediğinden emin olamamak ddiye bir şey söz konusu !
    Temizlemek için halı olmaması lazım dümdüz zemin lazım vs vs vs Kısacası kullanışsız
    Viledayı takip etmek zorunda kalmamak için en iyisi robot değil de normal bir vileda almak. En azından sildiğin yeri bilirsin ve küçük bir oda 30 dkdan çok daha az bir sürede temizlenir. Benim görüşüm bu ama siz bilirsiniz, nette satışı 80-90 liraya kadar düşmüş
    Cevap ver91
  • Said Tahsin Dane

    Said Tahsin Dane - 15 Ekim 2013 21:57

    Normalde temizleme robotlari 1500 lirayken bu 100 lira. 100 liralik aletten cok bir sey beklememek lazim. Ben memnunum. Rastgele gidiyor ama salonu 30dk da bitiriyor. Daha yeni temizledigim evde bile calistirdigimda altindaki siyahligi ve saci tahmin bile edemezsin. Sacim cok dokulur zaten benim. Statik elektrik oldugu icin direk yapisiyor saclar.
    Cevap ver60
  • Said Tahsin Dane

    Said Tahsin Dane - 15 Ekim 2013 21:58

    Bu arada bu zaten ekstra bir alet. Tek basina temizlemesi dusunulemez. Normal temizligi yapacaksiniz ama arada bunu calistirdiginizda yerde bulunan tozlari ve saclari toplayacak. Sadece bu is icin aslinda.
    Cevap ver91
  • Brindis18

    Brindis18 - 27 Kasım 2013 16:08

    aslında haklısınız saçları toplama konusunda iyi banyoda kullanıyoruz son zamanlarda normal vileda ile silmeden önce. Ama tek başına yeterli bir ürün değil kesinlikle. Odalarda halı varsa kullanışsız banyoda paspası kaldırıp saçları aldırma açısından şu an memnunuz
    Cevap ver50
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?