"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Ekmek Yapma Makinesi Forumu (toplam 3 konu)

Neşe Ertürk

en iyi ekmek yapma makinesi modeli hangisidir?

Neşe Ertürk - 1 Mayıs 2013 11:30

Arkadaşlar anneler günü yaklaşıyor ve ben anneme bu anneler gününde ekmek yapma makinesi almak istiyorum.Ama birçok marka arasında kararsız kaldım.Birde bu makinelerin kapasiteleri nedir?Ne çeşit ekmekler yapabiliyor?Fiyatı uygun ve kaliteli bir ekmek yapma makinesi modeli arıyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
  • Nihan Aytunc

    Nihan Aytunc - 1 Mayıs 2013 16:49

    Ne kadar güzel düşünmüşsün annene ekmek makinesi almayı.Bende ne alsam diye kara kara düşünüyordum.Ben kendi evimde kullanıyorum ama annemde yok...Benim evimdeki Sinbo marka.Sinbo 4506 modeli de :) Bence ekmek yapma makinesi hem pratik hemde sağlıklı çeşit çeşit ekmekler yapabilirsin.500 gr ekmek yapabiliyor.İki ya da üç kişilik aileler için çok uygun bir makine hem fazla olup ziyan olacağına taze taze yapmak daha iyi diye düşünüyorum.Fiyatı da diğer makinelere göre çok daha uygun...
    Cevap ver20
    • Neşe Ertürk

      Neşe Ertürk - 1 Mayıs 2013 16:56

      Teşekkürler Nihan :) Annem evde ekmek yapmaya bayılıyor.Hatta "bir ekmek makinem olsa evde ekmeğimi hep kendim yaparım" diye söylenir durur.Bende anneler gününe özel böyle bir şey almak istedim.Ancak kapasitesi bana biraz küçük geldi.Evde 4 kişi yaşıyoruz.500 gr ekmek bize yetmeyebilir.Sanırım kapasitesi biraz daha büyük olan bir makine araştırmalıyım.
      Cevap ver00
  • su yılmaz

    su yılmaz - 1 Mayıs 2013 17:35

    Eğer kapasitesi büyük olsun diyorsan ve iyi bir marka olsun diyorsan ben sana tefal 3001 öneririm.Hem şık hemde kullanışlı harika bir ekmek yapma makinesi.1 kg kapasiteye sahip.10 adet programı var.İster normal ekmek yap istersen cevizli, fındıklı vs. Senin tercihine kalmış.Fiyatı biraz pahalı gelebilir ama sonuçta bir kere alıyorsun.
    Cevap ver00
    • ayse s.

      ayse s. - 2 Mayıs 2013 09:44

      Bende tefal kullanıyorum.Gerçekten çok memnunum.Neşecim sana Arçelik marka ekmek yapma makinesini de önerebilirim.Arkadaşım kullanıyor ve çok memnun
      Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?