"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Emine Zehra Orhan

Xperia Z mi Galaxy S4 mü?

Emine Zehra Orhan - 17 Ağustos 2014 20:40

Yeni bir telefon almayı düşünyorum ama bu ikisi arasında kaldım. Sizce Galaxy S4 mü alayım Xperia Z mi? LG G2 de düşünüyordum ama hafıza kartı almadığı için onu eledim. Bilgisayarıma indirdiğim dizileri izlemek ve oyun oynamak için kullanacağım hangisini önerisiniz S4 mü Xperia Z mi?
  • halil muhammet ertaş

    halil muhammet ertaş - 18 Ağustos 2014 09:59

    Renk konusunda S4 daha iyi Xperia Z'ye göre Xperia Z'de renkler biraz daha soluk ve Xperia Z'de az da olsa kasma görülüyor ama Xperia Z'nin ekranı biraz daha büyük.Tasarım olarak sanki biraz daha önde.Yaptığım değerlendirmelere göre tercih yapabilirsin.Dizi izliceksen veya oyun oynamak için kullanıcaksan S4 almanı tavsiye ederim.
    Cevap ver01
  • Doğan Can Çelik

    Doğan Can Çelik - 19 Ocak 2015 13:36

    arkadaşım s4 kullandım ben 3 ay sürdü cebimden çıkarırken düştü ve kırıldı 50 cm yükseklikten oda z su geçirmiyor sağlam sony kalitesi ve ucuz yine seni uzun süre götürür tamam performansı kötü demiyorum s4 ün ama çok dayanıksız tasarımıda ço kötü ben resmen çöp parçasına 1550 tl verdim çok pişman olursun insanlık hali düşürürsün kırılır hele karadenizde yaşıyorsan hiç alma yağmur yağarken çıkarım konuşmadan korkarsın benim kulaklık girişine yağmur suyu girdi son bir ay müzik dinleyemedim kullanıcı hatası dediler 50 tl istediler vermedim ama z öyle değil suyun altında yüzerken müzik dinlersin banyo yaparken face girersin ;) anlatabiliyormuyum üzerine biraz daha koy z1 yada z1 compact al en iyisi sen z1 compact al aynı para 20 mp kamerası var onun yine su geçirmiyor ve sağlam telefon samsunga para verme :)
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?