"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Montezooma

Whatsapp mesajların geç gitme sorunu

Montezooma - 21 Mayıs 2013 20:32

Merhaba. HTC Desire Z den LG Nexus 4 e geçtim. Henüz 1.5 haftadır kullanıyorum çok memnunum ancak whatsapp uygulamasında mesajların bana geç gelmesi ve benim yazdıklarımın da geç gitmesi gibi çok can sıkıcı bir sorunla karşılaştım. Ben önce telefonu değiştirdiğim için telefondan daha sonra da internet bağlantımdan şüphe ettim ancak sorunun whatsapp kaynaklı olabileceği söyleniyor. Kimse de neden olduğunu tam olarak bilmiyor sanırım. Bu sorunu yaşayan epey insan var. Sizce ne yapmalı bu konuda. Whatsapp'ın son sürümünü yükledim haliyle telefona ancak böyle bir sorunla karşılaştım. Belki whatsapp ile alakası da yoktur bilemiyorum. Çözümü var mıdır bunun?
  • Montezooma

    Montezooma - 11 Haziran 2013 12:28

    Sorun whatsapp'tan kaynaklanıyormuş. Arasıra yine yapıyor bunu. Eskisi kadar sık olmasa da rahatsız edici bir durum olabiliyor. Yapılacak bir şey yok sanırım. Herkesin yaşamaması da ayrı bir soru işareti. Son güncellemelerden sonra böyle bir problem çıkmış olabilir.
    Cevap ver20
  • Fey Lesof

    Fey Lesof - 1 Nisan 2014 09:18

    Evet bu sıkıntı herkesin başında. Alternatifleri de düşünmek lazım arada, en stabili yine whatsapp olsa da :)
    Cevap ver21
  • Brindis18

    Brindis18 - 2 Eylül 2013 10:06

    o sorun şu an bende yok ama ilk güncellendiği günlerde vardı birkaç ay önce... Wechat ve line uygulamalarını ben de duymuştum ama arkadaşlar en çok neyi kullanıyorlarsa (şu an en popüler whats app olduğu için) ben de onu kullanıyorum
    Cevap ver11
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?