"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Lenor

S4'te ısınma problemi yaşayan var mı?

Lenor - 20 Mayıs 2013 15:15

Merhaba, bu problemi dün konuşma yaparken fark ettim. Konuşmadan önce oyun oynamıyordum veya internette değildim. Telefon kendi halinde duruyordu, ama yaklaşık olarak 10 dakika süren bir konuşma esnasında fazla ısınma sorunuyla karşılaştım. Özellikle yazın bu sıcağında yine o sıcak telefonu yanağımda tutmak istemedim doğrusu. Acaba aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Normal görüşmelerde bile bir telefonun bu kadar ısınması bence normal değil. Uzun bir süre oyun oynayınca da ısınıyor ki bence bu normal ama görüşmeler esnasında bu olmamalı :S
  • Montezooma

    Montezooma - 11 Haziran 2013 12:26

    Isınma problemi bir çok modelde var. Kullandığım telefon da çok ısınıyor. LG Nexus 4 rahatsız etmese de bu kadar ısınması beni korkutuyor.
    Cevap ver00
  • Sertaç Yar

    Sertaç Yar - 19 Haziran 2013 16:46

    S3 kullanıyorum bende de ısınma sorunu var, Lenor ama dediğin ortak bir problem. Büyük ihtimal sen konuşmadan önce oyun oynadın, hemen önce oynamadın ama bir süre önce oynadın ve daha telefonun soğumadan aradılar seni ondan olmuştur bence. Normal konuşurken ısınması biraz garip çünkü.
    Cevap ver00
  • Mustafa Çelik

    Mustafa Çelik - 15 Mart 2014 13:49

    Araştırdığım kadarıyla ısınma problemi her telefonda var ve s4'ün ısınma problemi HTC One'a göre daha az. Tabi o alüminyum kasa olduğu için ısıyı her yerine dağıtıyor olabilir. Ama 1,500 tl sekmentinde yer alan en iyi telefon S4. Çok kararsızdım, çok araştırdım ve S4 gerçekten iyi bir cihaz.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?