"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

olcay sözer

HTC ONE (güncelllllll)

olcay sözer - 1 Mayıs 2014 16:30

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda donanımsal arıza şikayetlerinide göz önünde bulundurarak şık güzelliği ve özellileri için htc one aldım.
korktuğum başıma geldi. 11 tane ölü piksel,gece kamera pembeleşme sıkıntısı. yazışmalarda ekran klavyesınde dalgalanma,arasıra bir sayfadan başka bir sayfaya geçişlerde pıt pıt seslerinin oluşması...
aldığım telefon ht36 serisi ve made ın chına di.
aldıktan 10 gün sonra durumu fark ettikten sonra müşteri hizmetleri ve htc web sayfası üzerinden iletişime geçerek teleserves ataşehir istanbul a yurt içi kargo ile gönderdim. bir hafta sonra telefonumun fabrika hatası olduğu kesinleşti ve yeni telefon açılmamış kutuda ht41 serili made in tayvan telefon 7 gün sonra elime ulaştı...
yeni gelen telefonda ölü piksel yok kasa açıklığı yok kamerada şuan için sıkıntı yok....
kılıf ve ekran koruyucu kullanıyorum.bir de mini hoparlör ses bombası aldım...
htc one ile ilgili son yorumlarınızı, uygulamalarınızı, yazmanızı bekliyorum...htc one kullananlara şimdiden tşk ediyorum
  • olcay sözer

    olcay sözer - 1 Mayıs 2014 23:26

    Yalniz ekran klavyesi arasıra yazışma sırasında dalgalanmalar meydana geliyor.
    Cevap ver00
  • Montezooma

    Montezooma - 2 Mayıs 2014 09:09

    ht41 serisi de made in China mı hocam? Ben de Nexus 4 kullanıyorum 301 serisi. Onun da birkaç sorunu var. Telefonu sallayınca sim kartın olduğu böylgeden ses geliyor falan. Alalı 1 seneyi geçti geçmeseydi ben de garantiye gönderirdim. Bence bu seri kodları arasında böyle farklar olmaması gerek. Bu arada kaça aldın nerden aldın hocam?
    Cevap ver00
    • olcay sözer

      olcay sözer - 3 Mayıs 2014 04:22

      Hocam bendeki suan seri tayvan.nexus hakkında bilgim yok ama tüketici haklarında şöyle bir yazı var.aldığınız telefonda 1 ay icerisinde donanimsal yani ayıplı olduğu firma tarafından yani servis tarafından anlaşıldığı takdirde açılmamış kutuda yenisi ile değiştirilir.
      Cevap ver20
  • Oğuzhan Başar

    Oğuzhan Başar - 2 Mayıs 2014 16:18

    Memnunsan sorun yok kardeşim. Hayırlı olsun süper bir telefon.
    Cevap ver00
    • olcay sözer

      olcay sözer - 3 Mayıs 2014 03:51

      Hocam sende de htc one mi var. Varsa klavyede dalgalanmalar var mi.problem değil ama olmaması gerekiyor
      Cevap ver00
    • Oğuzhan Başar

      Oğuzhan Başar - 5 Mayıs 2014 11:51

      Ben LG G2 kullanıyorum hocam. HTC One çok güzel telefon. Beni kastı biraz bir de HTC One M8 çıkacağı için pek yanaşamadım. Hayırlı olsun.
      Cevap ver00
    • olcay sözer

      olcay sözer - 8 Mayıs 2014 21:54

      Anladim hocam.valla hocam telefonun boyutu olsun özellikleri olsun kamera,ses ve aksesuarlarinda çok memnunum tavsiyede ederim ama 1700 çok 1400-1500 arası olmalı bence çünkü piyasa onu gerektiriyor.m8 çıksın 1400 e iner.ben bekleyemedim.ayrıca yorumların için tsk ederim.
      Cevap ver00
  • Atsız Kovboy

    Atsız Kovboy - 2 Mayıs 2014 18:05

    Kaça aldınız?
    Cevap ver00
  • olcay sözer

    olcay sözer - 3 Mayıs 2014 03:48

    Ht41 serisi tayvan.
    Arkadaşlar mardinden vatan bilgisayardan 1700 e aldım teknosada teşhir urunede aynı fiyat dedi gold da da teşhir vardı o da 1500 den olur dedi ama kasko yapacaksın dedi kaskoda 200du. Ben açılmamış kutu için 10 gün bekledim.
    Bu seride su an bi sıkıntı yok.sadece ilk telefonda da klavyede dalgalanmalar oluyordu bunda da var.yazilimsal olduğunu düşünüyorum.ama problem yaratmıyor.ölü piksel ve kamera da sıkıntı yok.
    Cevap ver00
    • olcay sözer

      olcay sözer - 3 Mayıs 2014 04:30

      İnterteki web sitelerine hepsi burada. Gitti gidiyor. Sitelerinde daha ucuz.ama ben riske atmadım magzadan aldım.aslında o sitelerden çok alışveriş yaptım hep memnun kaldım ama telefonda kaçak olayı paralel ithalat. Toplama olayı çok olduğu için magzadan aldım.
      Cevap ver00
  • olcay sözer

    olcay sözer - 3 Mayıs 2014 04:02

    Telefon piyasasına göre kıyaslarsak çok memnunum.kamerası sony xperia z kadardeğil ama ondan kalır yanida yok.sony xperia z de foto çekimde yüz hatlarindaki çizgiler daha net htcde de net ama xperia kadar değil ama denk sayılır kıyaslama yaptim.ses xperia ya on basar.iphone 5s le ses seviyesi aynı ama ses kalitesi bir adım htc önde dersem tartışılır ses kalitesi de aynı diyeyim.şarj su ana kadar 6 kere şarj ettim internet kullanmazsam 36 saati bulur.normal şekilde internetin açık ve arasıra internette takilirsam 1 günden az hatta 16 saat falan gidiyor.sırf denemek için wi-fi açık ful interneete takıldım video film yoitube falan 5 saati rahat geçiyor.bilgisayarı açmadım telefonla geçirdim günü.
    Cevap ver00
  • Stardust

    Stardust - 5 Mayıs 2014 11:47

    Merhaba. Klavyede dalgalanma sorunu tam olarak nasıl oluyor anlamadım. Bir arkadaşımda var HTC One onunkinde dikkatlice bakıp sana yorum yaparım arkadaşım. Detaylı açıklamalar için teşekkürler bu arada. Telefonu güzel özetlemişssin.
    Cevap ver00
    • olcay sözer

      olcay sözer - 8 Mayıs 2014 21:42

      Facebookta ya da herhangi bir yerde yorum yaparken klavyeyi açmak zorundasın.yorum yaparken nadirende olsa klavye kisminda titreme mi desem dalgalanmalar mi desem bilemedim ama yukarı aşağı anlık ve milimlik titreme oluyor.sadece gözüme takılıyor.sorun yaratmiyor.bu durumu anlık gor
      emezsin uzun bir süre mesela 1 haftalık kullanımda fark edersin.
      Cevap ver00
  • olcay sözer

    olcay sözer - 24 Mayıs 2014 21:03

    Hoparlörden pit sesi geliyor.araştırdım amfi dediler.tmm ses uygulamalarını açarken kapatırken pit sesine eyvallah sıkıntı değil.görüşme yaparken bir kere gelsin.görüşme esnasında pit sesi 1 kere değil 10 saniye aralıklarla sürekli pit sesi anormal.
    Cevap ver10
    • Kiwi

      Kiwi - 26 Mayıs 2014 16:00

      Ya cidden bu telefonlara en son donanım en yeni ekranları vsleri çok güzel koyuyorlar da neden böyle telefonu telefon yapan mikrofon ve hoparlör ses kaliteleri düşük oluyor anlamıyor. Eski telefonum taş gibiydi o konuda bu yeni telefonlardan çok kişi şikayet ediyor ses konusunda.
      Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?