"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

iyi.net

Galaxy S6 İki Farklı Sürümle Gelecek

iyi.net - 13 Ocak 2015 11:47

Kısa bir süre önce kulislerde konuşulmaya başlanan ve Samsung'un yeni amiral gemisi olması beklenen telefonu Galaxy S6'yı hedef alan çift model dedikodusu yavaş yavaş kesinlik kazanıyor. Bir başka önemli kaynak daha Güney Koreli üreticinin Galaxy S6 modelini farklı tasarıma sahip versiyonlar ile satışa sunacağını belirtiyor.Business Insider'ın haberine göre Samsung'un Project Zero adını verdiği ve baştan sona farklı bir Galaxy amiral gemisi olmasını istediği Galaxy S6 her şeyden önce tek bir kasa ile üretilecek. Modellerden biri metal bütünleşik kasa ve biraz daha standart bir tasarımla gelecek, bir diğeri ise şaşırtacak.Kaynağa göre şirket Galaxy S6'lardan birini kavisli ekrana sahip Note Edge gibi tasarlamayı planlamış. Hatta kavisler ekranın tek kenarında değil, çift yüzünde de yer alacakmış. Böylece akıllı telefon alıcısı için farklı seçenekler yaratılarak öne çıkmak hedefleniyormuş.Bir başka söylenti de Samsung'un bambaşka bir akıllı saat üzerinde çalışıyor olması. Business Insider, üreticinin yeni ve çok özel bir tasarıma sahip akıllı saatini yine MWC 2015'te tanıtacağını iddia ediyor.
  • Tugay Akberli

    Tugay Akberli - 13 Ocak 2015 12:44

    Samsung her kesime ve maliyete uygun tlfon uretiyor iyide yapiyor hic olmassa simaran firmalar samsung sayesinde fiyati asagi cekebilir rakip olsunki rekabet cogalsin olaya butaraftan bakmamiz lazim.
    Cevap ver00
  • İbrahim Uysal

    İbrahim Uysal - 13 Ocak 2015 12:45

    Yeni telefondan beklenen su gecirmez,daha fazla dahili hafiza daha fazla ram daha yuksek kamera gucu birde ortada bu kadar telefon varken hepsinden farkli birseyler olsa iyi olur hala S3 en iyi telefonu tabi note 4 edge dahil etmiyorum.Cinli ureticiler boyle giderse ne samsung ne de apple kalir
    Cevap ver00
  • Emin Bay

    Emin Bay - 13 Ocak 2015 12:46

    Mobil cep piyasası doymuş durumda (malesef samsung sayesinde) metal kasayla değil isterse baş aşağı ters girsin piyasaya hesaplanandan baya az satar samsung yine hüsrana uğrar ;)
    Cevap ver00
  • Levent Yüksel

    Levent Yüksel - 13 Ocak 2015 12:47

    Samsung S serisiyle devrim falan yaratmaz. A serisine ağırlık vermeli galaxy alpha harika telefon olmuş böyle güzel bi aletin üretimini durdurdular bari A serisine yatırım yapsınlar.
    Cevap ver00
  • Berat Bozkurt

    Berat Bozkurt - 13 Ocak 2015 12:48

    virus gibi bulasti telekom sektorune ``amiral gemisi`` tabiri.. Hergun amiral gemisi lafi iceren 10 haber okuyorum, Amiral gemisi, filonun amiralini tasiyan gemidir. Ticari hayatta ise en onemli cihaz icin kullanilir. Örneğin BMW'nin amiral gemisi 7 serisi, Mercedes in S-class dir. Samsung unda amiral gemisi S6 degil, Note 4'dür.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?