"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

iyi.net

Galaxy S6 Büyük Home Tuşu İle Gelebilir!

iyi.net - 19 Ocak 2015 11:56

Samsung'un MWC 2015 kapsamında duyurması beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S6'dan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.Daha önceki pek çok sızıntı ile pek çok özelliği şimdiden belli gibi görünen Galaxy S6 hakkında önemli bir bilgi daha ortaya çıktı.Yeni gelen iddialara göre Samsung, daha önce Galaxy S5 ve Note 4 modellerinde yaşadığı yeterince işlevsel olmayan parmak izi okuma probleminin önüne geçmeye hazırlanıyor.Hatırlayacağınız üzere Galaxy S5 ve Note 4 modellerindeki butonların iPhone'ların aksine küçük ve yeterince işlevsel olmaması pek beğenilmemişti.Gelen iddialara göre Samsung, bu sorunu gidermek için Galaxy S6'da parmak izi okumayı kolaylaştıracak şekilde home tuşunu büyütecek.Galaxy S6'da parmak izi okuma, S5 ve Note 4'ün aksine, üzerinde kaydırmak yerine direkt iPhone'larda olduğu gibi home tuşu üzerine dokunularak gerçekleşecek.
Şimdilik nasıl bir tasarım değişikliğinin olacağı merak edilse de, Samsung'un home tuşunda çok büyük bir değişiklik yapması bekleniyor.Ayrıca Galaxy S6'nın daha önce sızdırılan özelliklerini hatırlayacak olursak, 5.2 inç Quad-HD Super AMOLED ekran ile duyurulması beklenen Galaxy S6, Exynos 7 Octa işlemci ile ön plana çıkacak.Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız haberden de hatırlayacağınız gibi Samsung, Snapdragon 810'da yaşanan ısınma problemi nedeniyle, Galaxy S6'da Exynos işlemci kullanımına ağırlık verecekti.Ek olarak Galaxy S6'da, 20 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel geniş açılı ön kamera, gelişmiş suya dayanıklılık, Corning Gorilla Glass 4 ekran koruması, 3 GB RAM, 32 GB depolama gibi özelliklerin de olması bekleniyor.
  • Selim Aydın

    Selim Aydın - 19 Ocak 2015 14:17

    Benim anlamadığım nokta Note 4'ü uzun süre kullanmadan eline alıp 10 dk incelemeyle nasıl karar veriyorlar telefonun iyi olmadığına. Kullanmadığınız ürünü karalayıp da milleti yanlış yönlendirmeyin. Bırakın bu "o bunu kopyalamış, bu bunu kopyalamış" laflarını. Samsung'u ya da Apple'ı savunmak bize birşey kazandırmaz. Biz bize gelen hizmete bakarız. Tabiki adamlar birbirinden faydalanacak. O zaman dünyadaki bütün arabalar birbirinin kopyası. Hepsinin direksiyonu var, koltuğu var. :-D Ben 2 sene iPhone kullandım, 2 senedir de Samsung kullanıyorum. Şu an Note 4. İkisinin de birbirine göre artısı var eksisi var. Yok, Note 4 yavaşmış iPhone hızlıymış mış mış mış. Bu telefonların yavaş olduğunu söyleyenler internetten araştırsın biraz. İnternette bir sürü karşılaştırma videosu var. İPhone 6 ile aralarıda birkaç saniyeden fazla hız farkı yok. O da kimi yerde iPhone üstün kimi yerde Note 4. Tutturdular bi hız meselesi. Bu zamana kadar beni iPhone'da yarı yolda bırakmadı Samsung'da. İkisi de alınacak telefon. Bence en önemli fark iPhone'un kapalı kutu, Samsung'un yani Android'in serbest olması. Samsungla istediğin bilgisayardan, telefondan istediğini al ya da telefona at. Ama iPhone'da illa iTunes olacak ve senin kendi hesabın olacak falan filan. En önemli noktası bu bence.
    Cevap ver00
  • Cinar Cengel

    Cinar Cengel - 19 Ocak 2015 14:18

    Samsung ne yaparsa yapsın tasarımını beğenilir bir şekilde değiştirmediği sürece S6 la sonun başlangıcı olur. İphone fanları yıllarca büyük ekranı karaladı,attı tuttu İphone bir tasarımı değiştirdi ekranı büyüttü sanki sıfırdan telefon çıkarmış gibi millet öve öve bitiremedi bu marka olmanın sonucu. -Samsung marka olmak için müşteri memnuniyetine,kullandığı malzemeye ve tasarıma büyük önem vermeli yoksa s5'te sattığı rakama bile ulaşamaz.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?