"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Painkiller

Galaxy S4 ile resim çekerken processing problemi

Painkiller - 24 Ekim 2013 14:31

Merhaba arkadaşlar birkaç aydır Galaxy S4 kullanmaktayım şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım ama son zamanlarda özellikle son 1 haftadır resim çekmeye çalışırken "processing" diyor 2-3 saniye bekledikten sonra fotoğrafı çekiyor çok sıkıntı oluşturuyor, kamera özelliklerinde oynama değiştirme fln yapmadım acaba neden böyle oluyor? İlk aldığımda bu sorunu yaşamıyordum ne işliyorki bu telefon bu kadar kendi kendine?
    • Painkiller

      Painkiller - 25 Ekim 2013 12:16

      Hafızamda 4gb falan yer var daha onunla ilgili olması saçma olur. Hafıza kartı daha almadım yani kullanmıyorum ama Class 10 almam gerektiğini öğrettiğiniz için teşekkür ediyorum buna kesinlikle dikkat edeceğim.
      Cevap ver00
  • Cem Bayrak

    Cem Bayrak - 24 Ekim 2013 14:48

    Hafızanız mı azaldı acaba? Ya da resimleri otomatik hafıza kartına kaydediyorsanız hafıza kartınızın düşük classından da kaynaklanıyor olabilir mümkünse class 10 hafıza kartı kullanın.
    Cevap ver10
  • Lenor

    Lenor - 24 Ekim 2013 16:47

    Hafıza kartıyla alakası yok en azından bende ondan kaynaklanmıyodu. Zaten hafıza kartım Sandisk Class 10. Aynı problemi bende yaşadım biraz Google'dan araştırınca cevabını buldum. Auto Night modu açık olduğu için o problem oluyor, bu modu kapatınca sorun ortadan kalkıyor. (processing dediğin için telefonu İngilizce kullanıyorsun diye düşünüyorum). Kamerayı açıp ayarlardan onu değiştirebilirsin.
    Cevap ver10
  • Painkiller

    Painkiller - 25 Ekim 2013 12:16

    Her iki arkadaşada teşekkürler cevapları için. Lenor'un dediği sorunmuş auto nighti kapattıktan sonra düzeldi. Ben ayarlarla oynamadım ki ilk başta sorun yoktu o zaman kapalımıydı kendi kendine mi açıldı acaba anlam veremedim...
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?