"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Emir Dağıdelen

Galaxy S4 4.3 güncellemesinden sonra Wi-Fi ile bağlanamıyorum

Emir Dağıdelen - 12 Kasım 2013 12:03

Selam arkadaşlar az önce Samsung Galaxy S4 için Android 4.3 güncellemesini yükledim. Güncelledikten sonra Wi-Fi ile bağlanamadım güncellemeyi yüklerken Wi-Fi açıktaydı ama güncellemeden sonra telefon açıldığında kapalıydı açmaya çalıştım hiç açmadı bazılarında da bağlanıyormuş ama 3-4 dakikadan sonra bağlantı kopuyormuş sanırım. Aynı problemi yaşayıp bir çözüm bulan var mı? Şu an telefonumu kapattım ve bataryasını çıkardım bekliyorum daha takıp denemedim ama olurda işe yaramazsa alternatif yol arıyorum.
  • Emir Dağıdelen

    Emir Dağıdelen - 12 Kasım 2013 12:11

    Hehe taktım denedim yine şimdilik oldu gibi duruyor. Bağlantı kopukluğunu ise denicem birkaç dakika takılarak. Ama yine de bu sorun yaşanıyormuş sanırım ve bazıları için baştan başlatma batarya çıkarma gibi çözümler yaramamış. Başka yol deneyip çözen varsa yinede paylaşsın lütfen.
    Cevap ver00
  • TC Çetnkya

    TC Çetnkya - 2 Şubat 2014 15:13

    S4 WİFİ bağlantı yavaş sorunu çözüme kavuşmuştur...

    Arkadaşlar bendede internet bağlantısı yavaş olduğundan wifi ağına bağlanamıyor hatası veriyordu. telefonum S4 android 4.3 yüklü. ayarlar/ wifi/ menü tuşu-gelişmiş/ otomatik şebeke geçişi seççili idi. bu seçimi kaldırdım. düzeldi. artık wifi bağlantım. kesilmiyor. Cihaz yazılımı ile bağlantı kalitesi zayıflayınca otomatik olarak 3g bağlantıya geçiyor. bunu yapınca size soruyor bağlantı yavaş geçeyimmi diye hayır diyip bir daha gösterme seçiyorsunuz bitiyor.. Saygılar
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?