"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Emre

CASPER VIA A6108 alınır mı?

Emre - 28 Haziran 2013 11:48

Bu telefon hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Casper bile olsa özellikleri çok iyi duruyor. Ekran kalitesi özellikle çok iyi gibi. Fiyatı şu sıralar biraz yüksek ama takipteyim bu ürünü. 600tl seviyesine düşerse alırım. Ki bence düşer. Casper olduğu için 800-900tl arasında satmaz bu ürün elbette fiyatta indirime gidecekler. Bu tarz ürünler. Dİğer en kaliteli dediğimiz markalar gibi chipseti ve ekranı dışarıdan alıyorlar. Bir çoğu kendi üretmiyor bile. O yüzden android telefon android telefondur diyerek bu ürünü takipteyim. Fiyatı düştüğü gibi alır geçerim. 4.7 inç IPS ekranlı Android 4.1 işletim sistemli bu telefon 600 seviyesine insin fiyat performans canavarı olur diyorum.
  • Muzo

    Muzo - 1 Temmuz 2013 16:36

    Merhabalar. Bu telefonu kullanıyorum. Ben senin bahsettiğin fiyat aralığında almış oldum. 800tl ye. Fiyatta indirime gitmesi gerektiğine ben de katılıyorum ama asla 600 seviyesine inmez boşa ümitlenme derim. Bence iyi bir ürün. Fiyatı normal. İşlemcisi ve ekranı çok başarılı.

    Hakkında yazdıklarımı okuyabilirsin. İnceleme linkim:
    http://www.iyi.net/cep-telefonu/casper-via-a6108/
    Cevap ver50
  • Serkan Demir

    Serkan Demir - 4 Temmuz 2013 10:36

    Öncelikle hiçbir markayı kötülemeye çalışmıyorum bunu belirtmek istedim. Şimdi Casper telefon sektöründe çok yeni bir marka, bu yüzden her ne kadar özellikleri güzel olsa da yazılımsal sorunlar oluşabilir. Samsung markasının ne kadar iyi olduğunu herkes bilir ama birkaç sene önce laptop sektöründe çok yeniydi ve resmen hatalı ürünler üretiliyordu ve çok fazla şikayet alıyordu. Böyle şeylerin olması normaldir. Hem Casper telefon sektörüne ilk defa girmesine rağmen bu telefonun fiyatını çok yüksek tutması da yanlış olmuş. Size önerim Casper telefon almak istiyorsanız birkaç sene beklemeniz ve Casper'in telefon sektöründe yerini edinmesini beklemeniz, hem çok daha uygun fiyatlara daha iyi özellikli modeller bulabilirsiniz. Kullanıcı yorumları da çok pozitif olan General Mobile Discovery özellik olarak VIA'dan daha üstün ve fiyatı daha da uygun. Hem marka telefon sektöründe adını duyurmuş. Karar tabii ki de sizin :) Muzo arkadaşıma da hayırlı olsun, telefonundan memnun kaldığına çok sevindim.
    Cevap ver73
  • Sercan Eren

    Sercan Eren - 11 Eylül 2013 14:13

    bu telefon 600 tl düşmez bence yükselir dostum kulanıyorum şimdiden alsan çok iyi edersin :)
    Cevap ver10
    • Montezooma

      Montezooma - 11 Eylül 2013 15:46

      Fiyatı yükselir dediğine göre özelliklerini fiyatına göre çok iyi buluyorsun sanırım. Ekranından ve pil ömründen memnun musun? Isınma sorunu var mı?
      Cevap ver10
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?