"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Aksesuarı Forumu (toplam 12 konu)

Emre Tan

iPhone'um için iyi bir docking station önerirmisiniz?

Emre Tan - 30 Nisan 2013 14:32

iPhone 4S kullanıyorum ve bazen evde bilgisayarı aç müzik aç hoparlörleri ayarla yerine direk telefonumdan müzik dinlemek istiyorum. Kaliteli ses çıkışı sağlayan docking station tavsiyeleri alabilirmiyim?
  • Murat Ulukan

    Murat Ulukan - 30 Nisan 2013 14:54

    iPhone 5'im için Altec Lansing T612 kullanıyorum. Gerçekten harika bir cihaz. Bası derin veriyor seversin eminim. Bütün odayı hatta evi bile müzikle doldurabilirsin. Bu aletin en önemli özelliği telefonuna bir arama geldiğinde müziği durdurması, yani aramaları kaçırmazsın. Biri seni ararken hoparlörlerden alıştığımız parazitlenme sesini bu cihazda da yaşamazsın. Kesinlikle tavsiye ederim güvenle ve beğenerek kullanırsın.
    Cevap ver10
  • Savaş Seçkin

    Savaş Seçkin - 30 Nisan 2013 15:54

    Philips DC315 kullanıyorum, sabah erken kalkıyorum bu yüzden alarmlı bi docking station tercih ettim. Üstünde LED saati var. FM radyosu bile var ama ben kullanmıyorum... Dual alarm fonksiyonu sayesinde ya telefonunuzdan bir şarkı ile yada FM radyosu ile sizi uyandırır. Alarm da çalınca önce biraz sessiz oluyor ve zaman geçtikçe sesi yükseliyor, bir türlü uyanamayanlar için biçilmiş kaftan bence :) Ses kalitesini de beğeniyorum bir stereo gibi olamaz ama böyle kompakt bir alet için harika. Seste bozulmada olmaz.
    Cevap ver10
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?