"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Beyaz Eşya ve Ankastre Forumu (toplam 9 konu)

şengül

İyi beyaz eşya önerileri olanlar?

şengül - 10 Haziran 2013 12:40

Merhaba arkadaşlar...Yakın zamanda evleneceğim.Bu yüzden beyaz eşyalarımı yavaş yavaş alıyoruz.Ancak çamaşır makinesi ve buzdolabında çok kararsız kaldım.Beyaz eşyaya olan yoğun ilgiden dolayıda ne yapmam ne almam gerektiği konusunda kararsızlıklar yaşıyorum.Mesela son dönemde hangi markalar daha çok rağbet görmektedir ve uygun fiyatlıdır?Biraz yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
  • Elif K.

    Elif K. - 12 Haziran 2013 12:00

    Merhaba aynı sıkıntıyı yakın zamanda çok yaşadım.Bu yüzden geniş çaplı bir araştırma yaptım. http://www.iyi.net/buzdolabi/samsung/rsa1ntpe/ gardırop tarzı buzdolabını öneririm sana yerin varsa...Aldığın zaman iyi bir marka ve model alman gerektiğini düşünüyorum.Hem A+ olması nedeniyle enerji tasarrufu sağlayıp hemde faturalarının harcamalarını azaltmış olacaksın. Her türlü senin ihtiyacını görür hem de şık.Bence bu modeli bir düşün derim ;)
    Cevap ver00
  • Ferhat Köse

    Ferhat Köse - 12 Haziran 2013 15:49

    O zaman benden de bir çamaşır makinesi önerisi geldin.Bizde ablama yeni bir çamaşır makinesi arayışındayken çok fazla araştırma yaptık.Ama çok fazla para vermenin anlamsız olduğu az paralarla çok da iyi makineler alınabileceğini keşfettik mesela Bekonun 600 lira civarlarında güzel çamaşır makineleri var.Üstelik A sınıfı ve 15 dk yıkama özelliklerinden ablam çok memnun.Zaten yaklaşık 10 yıl içerisinde yine değiştirme ihtiyacı hissedeceksin bence.Sürekli yeni teknoloji makineler çıkıyor.Bu yüzden biraz daha uygun fiyatlı ürünler almayı tercih ederdim kendi adıma.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?