"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Beşik Forumu (toplam 1 konu)

halime

Beşik mi almalıyım oyun parkı mı ?

halime - 2 Mayıs 2013 10:07

Bebeğimin odası için sizce beşik mi almalıyım yoksa oyun parkı mı? Çok kararsız kaldım desem yeridir.Oyun parkı kullanan anneler beşiğe hiç gerek yok diyorlar ama gerçekten öyle mi yani oyun parkı aynı görevi görür mü ki?
    • melodi

      melodi - 7 Mayıs 2014 16:40

      Park yatak plastik bir malzemeden yapıldığı için ahşap beşikler gibi sağlıklı değildir. Ancak taşınabilirlik, oyun parkı özelliği ve seyahatlerde yanımızda götürebilmemiz ahşap ürünlere göre avantajlı olduğu taraflarıdır diyebiliriz.
      www.besikmodelleri.info adresinde bulunan bilgiler işinize yarayabilir, vaktiniz olursa inceleyebilirsiniz.
      Cevap ver00
  • leyla

    leyla - 2 Mayıs 2013 10:33

    Beşik alırsan bebeğin en fazla 10 ay gibi bi süre kullanır ama oyun parkı daha uzun süre kullanılabiliyor.Beşikten düşme ihtimali yüksek tabiki de. Çünkü bebekler kendi başlarına ayağa kalkma çabaları içinde olabilirler.Ama bana kalırsa maddi durumun el veriyor ise ikini de al :)
    Cevap ver00
  • hacer inan

    hacer inan - 5 Kasım 2014 17:01

    Oyun parkı kullanış olarak daha uzun ömürlü daha rahat ve güvenilir geldi benim bebeğime.Beşiği belli bir yaştan sonra ihtiyaç duymadık.Beşiğin oyun parkı almadan önce bebeğim oynarken düşmesi açısından daha tehlikeli olduğunu gördüm. O yüzden oyun ve güvenilirlik açısından oyun parkından daha memnun kaldım.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?