"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Bellek / Ram Forumu (toplam 2 konu)

samet

Corsair mi Kingston mı? G.skill nasıldır?

samet - 26 Mayıs 2014 15:56

arkadaşlar ram olarak hangi markayı tercih ediyorsunuz? corsair ramleri sanırım daha pahalı kingston performans olarak corsaire yakınmış ama daha ucuzmuş kullandığınız ramlerin performansından memnunmusunuz? overclock performansları nasıl? özellikle ram ile ilgili araştırma yaparken G.skill markasını çok duyuyorum iyi bi markamıdır güvenilir midir? ramlerimi değiştirmek istiyorum ama modeller arasında gidip geliyorum
  • Empire of the Sun

    Empire of the Sun - 27 Mayıs 2014 12:10

    Bence markaya çok takmamak gerek. Marka farkı sadece overclock olayında ve garantide etkili olur ram olayında. O yüzden Kingston daha ucuzsa bence kingston al. Kendini kanıtlamış bir marka sonuçta. Ram çok takılacak bir konu değil. Adı sanı duyulmamış markalardan oem ürünlerden almadığın sürece sıkıntı yaşamazsın.
    Cevap ver10
  • cyber

    cyber - 29 Mayıs 2014 11:43

    doğrusu hepsi çok iyi markalar genelde benchmark testlerinde corsair lider oluyor ama fiyatları daha pahalı ancak benchmark lideri dediğime bakma diğerleride çok yakından izliyor. Kingston f/p ürünü, G-skill ikisi arasında kalıyor ben şu an corsair kullanıyorum ama daha önce g.skill kullanmışlığım var ve hiç şikayetçi olmadım hepsi iyi marka güvenebilirsin.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?