"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Akıllı Saat Forumu (toplam 16 konu)

sedat şentürk

Galaxy Gear 2 daha ince olacak

sedat şentürk - 2 Aralık 2013 09:47

Samsung telefonlarının suyunu çıkardı senede 20 tane falan çıkarıyo artık sanırım aynısı akıllı saatlerdede olcak senede 4-5 tane çıkarırsa şaşmam daha Gear çıkalı kaç ay oldu hemen Mart/Nisan ayında çıkması planlanan Gear 2 hakkında söylentiler başlamış bile. Galaxy S5 ile uyumlu olacakmış ve büyük ihtimal S5 ile birlikte çıkacakmış, Note 3 ve Gear'da olduğu gibi yani. Ve Samsung yetkililerinin açıklamasına göre Gear 2 ilk Gear'dan %15-20 daha ince olacakmış.
  • Offroader

    Offroader - 6 Aralık 2013 10:53

    Gereksiz bir alet bence. Üstüne bir de hemen ikincisini çıkarmak da neyin nesi? Samsung bu aletler tutsun diye her yolu deneyecek anlaşılan
    Cevap ver00
  • grumpy

    grumpy - 12 Aralık 2013 10:11

    Ben bunları anlamıyorum telefondan bağımlılığı biraz kaybetmek için varlar sanki ikide bi eline alıp uğraşmayasın diye ama bunu yaparken başka bi cihaza bağımlılık yaratıyolar amacı ne şimdi yani? Böyle bir teknoloji geliştirilecekse telefona bağımlı olarak kullanılmamalı tamamen bağımsız olmalı telefonlardan. Kendisi telefon şeklinde kullanılabilmeli. Omate Truesmart diye bi akıllı saat var tamamen android telefon olarak kullanılabiliyor telefona hiç ihtiyacı yok. İllede olacaksa o tarz olsun ki bence yine gereksiz.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?