"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Takip et Karşılaştır

1%90

90
%100 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

Çok az satan ve ender bulunan bir full frame Sony A900. Ben yurtdışından ikinci el buldum arkadaşıma aldırdım. Bana 1900tl gibi süper bir fiyata geldi. Bu Canon Nikon full frame makine bulmak imkansız. Piyasası hiç yok bu makinenin o yüzden siz de bakın…

Bitcoinci Bitcoinci Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

Bitcoinci Bitcoinci oluşturuldu.Bu inceleme toplam 784 defa görüntülendi.9iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞÇok az satan ve ender bulunan bir full frame Sony A900. Ben yurtdışından ikinci el buldum arkadaşıma aldırdım. Bana 1900tl gibi süper bir fiyata geldi. Bu Canon Nikon full frame makine bulmak imkansız. Piyasası hiç yok bu makinenin o yüzden siz de bakın takip edin iyi fiyata bulabilirsiniz. Ben satmak için almadım zaten. Nikon D7000 in yanına aldım. Makinenin ergonomisi kötü. Tipi zaten farklı fotoğraflardan da anlayabilirsiniz. Çok iyi bir fotoğraf kalitesine sahip gerçekten. İso seviyesi makul. D7000 ile aralarında pek fark yok iso konusunda ikisi de iyi diyebilirim. Ekipman sıkıntısı olacak gibi. Full frame gövde için oldukça kelepir aldım diyebilirim. İyi fiyata bulursanız kaçırmayın. Çok kral bir makine.9
FOTOĞRAF KALİTESİ9
ISO PERFORMANSI8
NETLEME PERFORMANSI8
KULLANIM KOLAYLIĞI8
ERGONOMİ VE TASARIM6
SERİ ÇEKİM HIZI8
EKİPMAN ÇEŞİTLİLİĞİ8
BATARYA ÖMRÜ8
TAŞINABİLİRLİK (AĞIRLIK, BOYUTLARI)8
DAYANIKLILIK9

Kullanıcı cevapları (Toplam 3 cevap)

  • Sermet Doğan - 30 Mayıs 2014

    Hangi ülkede buldunuz acaba? Avrupa'da çok pahalı acaba amerikadan mı aldırdınız arkadaşınıza. Almanya da pahalı mesela. Teşekkürler.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Bitcoinci - 2 Haziran 2014

    İsveçten aldım kardeşim. Sanırım bu makineyi pek tanıyan çıkmadı satıcı da satmakta zorlanacağını bildiği için uygun bir fiyat belirlemiştir. Bir arkadaşa aldırdım. Çok memnunum. Evet almanyada pahalı haklısın.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Taxi Driver - 17 Haziran 2014

    Bedavaya almışsın hocam. Ben 2. ele çok güvenemiyorum ama sizin böyle makineleri böyle fiyatları aldığınızı görünce cidden aklım karışıyor. Kıskanıyorum da biraz. Güzel makine güle güle kullan.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi

Cevap yaz (3)

Üye profil resmi