"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
  • Beyaz
  • Siyah
  • Mor

Takip et Karşılaştır

25%90

90
%95.2 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

Alalı birkaç gün oluyor diğer markaların amiral gemileriyle en ince detayına kadar karşılaştırdım teknik özelliklerini.Z2 hepsinde ön plana çıkıyor artı suya toza dayanıklılığı var ve kasası şahane ve şık.Siyah renginden aldım gerçekten zengin görünüyor…

Silverhand Silverhand Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

karşılaşmadığım hiçbir sıkıntı kalmadı bu vihazda

ferhat kayacı ferhat kayacı Tümünü oku

En faydalı olumsuz yorum / Genel Görüş

Silverhand Silverhand oluşturuldu.Bu inceleme toplam 14372 defa görüntülendi.9iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞAlalı birkaç gün oluyor diğer markaların amiral gemileriyle en ince detayına kadar karşılaştırdım teknik özelliklerini.Z2 hepsinde ön plana çıkıyor artı suya toza dayanıklılığı var ve kasası şahane ve şık.Siyah renginden aldım gerçekten zengin görünüyor kalitesi muhteşem.Ekranını çok beğeniyorum çözünürlüğü yüksek ve renkler harika görünüyor.Performansı çok hızlı çalıştıramadığı oyun yok.Samsung Galaxy serilerinde olduğu kadar bloatware yok Nexus kadar temiz ve saf değil ama yine de oldukça temiz diyebilirim.Fiyatı yüksek olabilir ama değiştirmeden önce senelerce güvenle kullanabileceğiniz tipte bir telefon.Kamera kalitesi iyi ve batarya ömrü bana yetiyor.Ama yeni aldığım için batarya şu an en yüksek kapasitede.Demek istediğim kullandıkça yıpranacak ve her ne kadar enerji tasarrufu yapmaya çalışsam bile batarya yetmemeye başlıcak umarım uzun ömürlü çıkar.9
PERFORMANS9
EKRAN KALİTESİ9
KAMERA8
BATARYA ÖMRÜ8
SES KALİTESİ8
TASARIM KALİTESİ9
BOYUTLAR9
UYGULAMA VE AKSESUAR9
DAYANIKLILIK9

Kullanıcı cevapları (Toplam 4 cevap)

  • e-volkan - 6 Ağustos 2014

    telefonun kapağı ve bataryası çıkmadığı için donma kitlenme durumunda ne yapılıyor. kamerası samsung kadar iyi mi
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • salih uçan - 15 Ağustos 2014

    Öncelikle hayırlı olsun.Z2 her yönüyle iyi diyorsunuz ama fiyat bakımından da G2 ye göre fazla yüksek bir fiyatı var yaklaşık 600 tl gibi.Üstelik telefonda arıza olması durumunda servis bakımından çok kötü bir sevisi var diyorlar.İnşallah sizde arıza gibi bir durum olmaz ve uzun süre kullanırsınız ama gerçekten bende araştırdım servisi çok kötüymüş.Ben olsam G2 alırdım.Fiyatına göre tartışılmaz en iyi telefon diyebilirim.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Doğan Tonkal - 21 Ağustos 2014

    TELEFONU ALALI 45 GÜN OLDU, 20 GÜNDÜR TELEFONU HER CEBİMDEN ÇIKARDIĞIMDA ŞARJ KAPAĞI AÇIK OLUYOR. CANIMI ÇOK SIKAN BİR DURUM, O KADAR PARA VER PROBLEM YAŞAMAYAYIM DİYE DÜŞÜN 1 AY KULLAN 15 GÜN SERVİSTE KALSIN. CEPTE ESNEMEDEN DOLAYI AÇILIYOR. ADI ÜSTÜNDE CEP TELEFONU VE CEPTE TAŞINIR YOKSA NE ANLAMI VAR. SU ÖZELLİĞİ VAR AMA TATLI SU BİR HAVUZA GİR KLORLU SU GİRSİN GARANTİSİ OLUYORMU BAKALIM EVDE DAMACANAYAMI SOKUCAZ SAÇMA. ENÇOK DENİZ SUYU VADA HAVUZ SUYUNA MARUZ KALIYOR TELEFON.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Montezooma - 21 Ağustos 2014

      Xperia Z2 lerin bu yamulma açılma ile ilgili yorumlarını okudukça şaşırıyorum gerçekten. Telefon çok iyi tasarım olarak da çok iyi ama nasıl bu kadar esnek dayanıksız malzeme kullanırlar anlamıyorum.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi

Cevap yaz (4)

Üye profil resmi