"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Takip et Karşılaştır

17%90

90
%100 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

Hem hızlı olup hem kasa kalitesi bu kadar iyi olan nadir telefonlardan biri bence. İnce şık bir kasası var. Ekranı çok iyi. Fiyatı da düşmüşken bence alınır. Plastik oyuncak gibi telefonlara para vermeyin.

Taz Taz Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

Telefon resmen biraz da olsa yamuldu arkadaşlar. Hala inanamıyorum birkaç kez üzerine oturdum arka cebimde kalınca falan esnedi telefon. Hafif bir esneme oldu düz zemine koyunca anlıyorsunuz.

Latif Akkoyun Latif Akkoyun Tümünü oku

En faydalı olumsuz yorum / Dayanıklılık

Emre Toprak Emre Toprak oluşturuldu.Bu inceleme toplam 781 defa görüntülendi.9iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞBen de tekefonu alalı 2 hafta oldu. sağlamlık,şıklık,performans açısından son derece üst düzey bi telefon. Ses seviyesinin az olduğu yönünde yorumlar okudum. Az olmasının sebebi hoparlörün su geçirmez özellikte olması ve bu sebeple hoparlörün biraz iç kısma monte edilmiş olması. ayrıca ses seviyesi çok da düşük değil. gayet yeterli kaldı ki kulaklığı takdığınızda dış dünyayla alakanız kesiliyor. bir de ön ve arkaya kırılmaz çizilmez jelatin yaptırdım. su da geçirmiyor. bi nevi tank gibi telefon diyeceğim plastik telefonlara boşuna para vermeyin..Çok şık ve sade olduğuna inandığım bir dizaynı var gerçekten dikkat çekici ama sadece dış güzellik değil bu telefonun içide bir hayli güzel.teknik özellikleri gayet gelişmiş şu an yeni modeli olsa bile eğer onlara paranız yetmiyorsa Z1'i direk kapın derim pişman olacağınızı düşünmüyorum eğer pişmanlık yaşarsanız başka markalara olan bağımlılığınızın vicdanınızı rahatsız etmesinden dolayı olur bence çünkü Z1'in batarya ömrü olsun kamerası olsun hızlı performansı olsun dizaynı olsun teknik özellikleri olsun her şekilde geçen senenin amiral gemilerine bence bin basar.9

Kullanıcı cevapları (Toplam 1 cevap)

  • rıdvan eray - 25 Nisan 2016

    vatan bilgisayardan sony z.1 aldıktan sonra dört buçuk ay sonra telefon çöktü kvk servise verdim daha sonra telefonu aldım yeni kayıt yapıyorum kayıt yok oluyor ve daha sonra pili bir gün de bitmeye başladı servise verdim 12/4/2016 tarininde hala ses seda yok 25/4/2016 da servise gittim kullanmak için yedek telefon versinler diye verdikleri telefonun sarzı yoktu neyse dedim ben sarj ederim dedim biraz sarj ettim telefonu açtım bu sefer verdikleri telefonun tuşları çalışmıyor ve bunu yapan kvk. yazık.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi

Cevap yaz (1)

Üye profil resmi