"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Takip et Karşılaştır

17%90

90
%100 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

Hem hızlı olup hem kasa kalitesi bu kadar iyi olan nadir telefonlardan biri bence. İnce şık bir kasası var. Ekranı çok iyi. Fiyatı da düşmüşken bence alınır. Plastik oyuncak gibi telefonlara para vermeyin.

Taz Taz Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

Telefon resmen biraz da olsa yamuldu arkadaşlar. Hala inanamıyorum birkaç kez üzerine oturdum arka cebimde kalınca falan esnedi telefon. Hafif bir esneme oldu düz zemine koyunca anlıyorsunuz.

Latif Akkoyun Latif Akkoyun Tümünü oku

En faydalı olumsuz yorum / Dayanıklılık

ufuk berk terim ufuk berk terim oluşturuldu.Bu inceleme toplam 1048 defa görüntülendi.9iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞSony çok uzun zamandır böyle üst düzey telefon çıkarmamıştı. Kasa olarak hep beğenirdim Sony leri ancak özellik olarak hep vasat telefonlar yaptı şimdiye kadar. Z1 tam anlamıyla amiral gemi dedikleri model olmuş. Hızı ekranı ve tasarımı mükemmel. Çok şık bir telefon. Fiyatını kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. Çok ince ve aynı zamanda sağlam bir telefon. Şimdi Z2 çıkacak. Paranız varsa onu alın derim. Mükemmel bir telefon olmuş. Z1 almasaydım kesinlikle Z2 alırdım.9
PERFORMANS9
EKRAN KALİTESİ9
KAMERA9
BATARYA ÖMRÜ9
SES KALİTESİ9
TASARIM KALİTESİ9
BOYUTLAR9
UYGULAMA VE AKSESUAR9
DAYANIKLILIK9

Kullanıcı cevapları (Toplam 2 cevap)

  • Ramazan Çardak - 22 Temmuz 2014

    sony'nin en iyi telefonlarından biri bence öbür markalara bakarsakta baya iyi telefonda kasma problemi yok baya hızlı son güncelleme gelmeden önce kamera geç açılıyordu fakat yeni güncellemeyle artık çabuk açılıyor tasarım olarak çok zarif duruyor boyutları bence uygun az daha büyük olsa almazdım ama bu boyutu ideal sesi pek güçlü değil öbür telefonlara göre ama kulaklıkla iyi bir ses çıkartıyor baya iyi o açıdan bataryası bana göre normal 3100 mAh bir batarya var ki bu yeteri kadar yetiyor benim aldığıma deydi farklılık istiyorsanız bu telefonu öneririm
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • rahime kocabey - 4 Kasım 2014

      nokia lumia 1020 nasıl telefon kamerasından dolayı almak istiyorum ama çok kararsızım napmalıyım yardımcı olurmusunuz bu konuda bana..
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi

Cevap yaz (2)

Üye profil resmi