"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
  • Beyaz
  • Siyah
  • Kırmızı

Takip et Karşılaştır

6%80

80
%100 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

Sony televizyonlarındaki kalitesini telefonuna da yansıtmasını görmek beni mutlu ediyor. Xperia L'de fiyat performansı açısından güçlü bir telefon, daha uygun fiyatlı modeller var ve daha özellikle ama daha pahalı Xperia SP'de var ama ben L almak istedim,…

Serhan Kuruçay Serhan Kuruçay Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

Bu konuda yetersiz. 8mp kamera olmasına rağmen sanki 3mpymiş gibi çekiyor, fotoğraf çekim süreside çok uzun. Yavaş fotoğraf çekiyor.

Serhan Kuruçay Serhan Kuruçay Tümünü oku

En faydalı olumsuz yorum / Kamera

Tolga Tolga oluşturuldu.Bu inceleme toplam 815 defa görüntülendi.8iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞKamera kalitesi fotoğraf makinesi kadar güzel olmasa da telefon için iyi düzeyde ama fotograf çekmesi zor biraz. 2-3 kere ard arda basınca çekim yapıyor. Bunun dışında hoparlör ve ses kalitesi çok çok iyi. Dokunmatik hassasiyeti de gayet iyi ve 4.3 inch ekran oyun ve uygulama kullanımında avantaj. Fiyat olarak iyi ve kullanışlı bir akıllı telefon8

Kullanıcı cevapları (Toplam 1 cevap)

  • safa serhat tepe - 10 Eylül 2013

    Arkadaşlar genel olarak üründen memnunum ancak ciddi olduğunu düşündüğüm 2 sorunum var:

    1. Gelmiş olan mesajlar bazen daha sonra bir kez daha geliyor. Bu önceki telefonumda olmuyordu, yani hattan kaynaklandığını sanmıyorum.
    2. Bildirim ışığı sorunu. Telefon şarjdayken sorun yok arama sonrası veya mesaj sonrası yanıp sönüyor. Ancak telefon şarjda değilken telefonu masaya koyduğumda mesaj gelip gelmediğini veya arama yapılıp yapılmadığını anlamam için telefonu açmam gerekiyor. neden her iki durumda da bildirim ışığı yanmıyor anlamıyorum. Sessizdeyken de mesaj geldiğini anlamak imkansız bırakın bildirim ışığının yanıp sönmesini ekran ışığı bile yanmıyor bildirim için.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi

Cevap yaz (1)

Üye profil resmi