"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Takip et Karşılaştır

14%90

90
%100 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

Bu Ürünü Yaklaşık Bir Aydır Kullanıyorum Gerçekten Stabilite Açısından Baya İyi Bir Performansa Sahip Hiçbir Kasma Boğma Yapmıyor Kamerasına Zaten Diyecek Yok Açıkçası Kullandıkça Zevki Daha da Çıkıyor Tavsiye Ederim :)

Uğur Akkurt Uğur Akkurt Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

görkem görkem oluşturuldu.Bu inceleme toplam 913 defa görüntülendi.9iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞKelimenin tam anlamıyla kaymak gibi çalışıyor. "Tereyağından kıl çeker gibi" deyimi vardır, bu telefondaki tüm işlemlerinizi o şekilde yapıyorsunuz çok hızlı ve stabil. Instagram da geldi artık o uygulamaya bağımlı olanların mazereti kalmadı :D Windows Phone'u kesinlikle tavsiye ederim Android fazla kasıyor iOS deli pahalı ve yenilik 0 değmez onca paraya ama yine stabilite de Windows Phone'a yaklaşamaz. 20-25 uygulama yükledim hala banamısın demeden ilk günkü hızında çalışıyor. Kesinlikle tavsiye edilir!!9

Kullanıcı cevapları (Toplam 2 cevap)

  • rahime kocabey - 4 Kasım 2014

    kamerasından dolayı lumia 1020 almak istiyorum nasıl bi telefon tvsiye edrmisiniz bna yardımcı olurmusunuz bu konuda bana kullananlar varsa tavsiye edrmisiniz?
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Balzamico - 5 Kasım 2014

      Merhaba. Ben de Nokia Lumai 925 kullanıyorum. Arka kamerası 8mp olmasına rağmen ben oldukça memnunum diyebilirim. Nokia Lumia serilerinde kamera gerçekten çok kaliteli. Sizin merak ettiğiniz ve almayı düşündüğünüz telefon olan Nokia Lumia 1020 ise 41mp kamerası ile gerçekten tüm cep telefonları arasında açık ara en iyi kameraya sahip telefondur. Ve bu yüzden eğer kamera sizin için çok önemliyse ben kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Fiyatı da epey ucuzladı..
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi

Cevap yaz (2)

Üye profil resmi