"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Takip et Karşılaştır

2%90

90

Ürün için fiyat bulunmadı.

Böyle bir şey diyeceğimi hiç düşünmezdim ama bas seviyesi çok fazla insanın kulağını rahatsız ediyor, bas seviyesini kesinlikle ayarlamak gerekiyor yoksa baya kötü. Artılara gelelim, öncelikle fiyata göre iyi ses kalitesi alıyorsunuz. 360 derece ses…

Ahmet Ertürk Ahmet Ertürk Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

Genel Bakış

GENEL ÖZELLİKLER

  • Frekans aralığı35 - 20000 Hz
  • RMS gücü40 W

kullanıcı yorumları

Logitech Z523, 5 kullanıcının paylaştığı deneyim ile %84 memnuniyete sahip.

Bu ürüne puan verin ve yorumunuzu yazın
Çok kötüKötüFena değilİyiÇok iyi

Bu ürünü tavsiye edermisiniz :

Tebrikler, Logitech Z523 deneyiminiz kaydedilmiştir. Bu ürün için tüm kriterlere puan vermek ve deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz buraya tıklayın.

Yorum filtresi

Seçiniz.
  • 1
  • 2
Seçiniz.
    Seçiniz.
    • Bayan
    • Erkek2
    Seçiniz.
    • Öğrenci2
    Toplam 3 yorum
    

    tramp

    'ın ürün yorumu:

    4

    22 Temmuz 2014

    ağzı açık bırakacak kadar yüksek ses kalitesine sahip değil ancak bilgisayarlarına bütçeye uygun subwoofer hoparlör sistemi arayanlar için çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum ben creative fatal1ty ses kartı ile birlikte kullanıyorum ve sonuçlardan fazlasıyla memnunum

    profil resmi
    

    Ahmet Ertürk

    ses kalitesi için diyor ki:

    |4

    26 Mart 2013

    Kulağı acayip rahatsız ediyor. Ayarlamak gerekiyor

    profil resmi
    

    Ahmet Ertürk

    'ün ürün yorumu:

    |5

    26 Ocak 2013

    Böyle bir şey diyeceğimi hiç düşünmezdim ama bas seviyesi çok fazla insanın kulağını rahatsız ediyor, bas seviyesini kesinlikle ayarlamak gerekiyor yoksa baya kötü.

    Artılara gelelim, öncelikle fiyata göre iyi ses kalitesi alıyorsunuz. 360 derece ses gücü ile de bu küçük cambazlarla bir odayı sese boğabiliyorsunuz. 2 ayrı girişi daha var, yani normalde bilgisayara bağlarken başka bir girişini de ipod veya telefonunuz için kullanabilme imkanı sunuyor ki bu fiyatta böyle bir özelliği olan hoparlör bulmak çok basit değil. Kabloları çok yer kaplamıyor, size yardımcı olacak toplayıcısı var ürünün. Ön hoparlöründe de ayrıca bir kulaklık girişi var.

    Eksilere gelirsek karşımıza çok şey çıkmıyor. Bana göre kabloların değiştirilememesi iyi olmamış, kablolar size uzun veya kısa gelirse istediğinizle değiştiremiyorsunuz. Hoparlörlerde ses ayarı sadece bir tanesinde var, bence subwooferda da olmalıydı, çünkü ben subwooferi bilgisayarım yakın diğer iki hoparlörü iste arkama koymayı tercih ediyorum ve sesi ayarlamak için her seferinde arkama dönmem gerekiyor.

    Sonuç olarak kullanışlı ve kaliteli bir hoparlör, fiyatı da oldukça uygun.

    profil resmi