"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
  • Beyaz
  • Siyah

Takip et Karşılaştır

18%90

90
%100 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

Benim ki sadece wifi olan modeliydi. 3g olsaydı daha iyi olurdu tabii ama fiyat farkından dolayı bunu aldım. Usb yok insan yine de garipsiyor.

Gamze Demir Gamze Demir Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Bağlantı Özellikleri

hepsinde 3g olsaydı ya da fiyat farkı çok az olsaydı iyi olurdu. diğer ürünler ile etkileşime geçmemesi de sıkıntı bence.

Koray Haktan Koray Haktan Tümünü oku

En faydalı olumsuz yorum / Bağlantı Özellikleri

Freestyler Freestyler oluşturuldu.Bu inceleme toplam 758 defa görüntülendi.8iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞzaman zaman donmalar resetlenmeler ve kasılmalar yaşayabiliyorsunuz. Çok fazla uygulama aynı anda açınca oluyor tabii bu. tarayıcıda da benzer şeyler yaşıyorsunuz. internette gezerken birden kapanabiliyor. dokunmatik hızı bunlara rağmen çok iyi. yere düşürdüm bir kere. o an ekran gitti. ışık var hangi ekranda olduğunu biliyorsunuz ama çizgi çizgi oluyordu. servise gönderdim ekranın bir bağlantı noktasında temassızlık oluşmuş dediler onu yaptırdım şimdi düzeldi. bu yüzden dayanıklılık konusunda şüphelerim var. çok sert bir yere düşürmedim. cep telefonumun başına daha ciddi kazalar geldi ancak bir sorun olmamıştı. ipad mini ve benzeri küçük tabletleri gördükten sonra bunu yanımda taşımak daha bir eziyet gelmeye başladı. daha çok evde kullanıyorum o da zaten laptoptan sıra gelirse yatağımda kullanıyorum daha çok. bu saatten sonra ipad 2 alınmaz. 3 4 ya da minilerden alın. mini küçük ve pratik bir tablet olmuş.8
PERFORMANS6
EKRAN KALİTESİ8
DOKUNMATİK HASSASİYETİ9
BATARYA ÖMRÜ8
TASARIM KALİTESİ8
SES KALİTESİ8
TAŞINABİLİRLİK6
KULLANIM KOLAYLIĞI8
BAĞLANTI ÖZELLİKLERİ4
DAYANIKLILIK4

Kullanıcı cevapları

Cevap yaz

Üye profil resmi