"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Video Oyunları Forumu (toplam 18 konu)

çArşı

Warcraft Hearthstone oynayan oldu mu?

çArşı - 27 Ocak 2014 11:33

Blizzard'ın yeni kart oyununun open betası varmış free-to-play modunda herkes şu an Hearthstone oynayabiliyormuş sanırım oynayan oldu mu ilk izlenimleriniz neler?
  • Lenor

    Lenor - 24 Mart 2014 09:36

    Ben dun deniyim dedim oynadim hosuma gitti. Ozellikle gorsellerini cok begendim rakibi yendiginde kartinin kirilmasi parcalanmasi fln cok hos gorunuyor. Soundtrack WoW kadar guzel degil. Ama ozellikle tutorial esnasinda gecen diyaloglar cok komik. Jaina Proudmoore (mage) ile basliyosun karsina Hogger, Millhouse, Illidan gibi rakipler cikiyo ozellikle Millhouse cok komik, bana saldirip durma manam yok fln diye yalvariyo o gnome sesiyle haha :D

    Tutorial'daki ilk 5 rakibi yok ettiginde Practice ve Play modu var. Practice modunda tum classlari yok edip o classlari hero olarak unlock edebiliyon. Jaina ile basladigin icin mage'sin ama o practice modunda atiyorum Paladin'i yenerek Paladin herosu ile kart oyununa devam edebilirsin. Ama WoW'da benim main ztn mage cok sardi mage ile oynamak kartta da :) (her class'ın buyulerine gore ozel kartlarin oldugundan bahsetmeme gerek yok sanirsam :D)

    Play modunda ya senin gucune yakin insanlarla rastgele duello yapiyon ya da puanli turnuvalara katilabiliyosun ben denemedim baskasina karsi oynamayi. AI'ya karsi oynuyorum su an oyunu daha yakindan tanimak icin. Bu arada Play modunda 3 maç kazanana WoW'da ozel bi achievement ve mount veriliyo limitli suresi var sanirim istersen bi bak.

    Oyuna alismasi basit oynamani oneririm.
    Cevap ver00
  • celeste

    celeste - 26 Mart 2014 16:20

    Ben Shaman ile oynuyorum çok eğlenceli. Üstteki üyenin dediği gibi mage ile başlıyorsun diğer classları yendikçe o classlarla da oynayabiliyorsun. Play modunda gerçek insanlara karşı oynarsan bonus xp kazanıyorsun xp kazandıkça level atluyorsun ve level atladığın karakterinin classına göre yeni kartlar alıyorsun. Coinler var para birimi yeni kart paketleri satın alabiliyosun 100 coine 1 paket. Günlük görevler var onlar da para kazandırıyor ama günde 1 görev veriyo sadece atıyorum 3 tane maç kazan ya da 40 minion öldür gibi. Bu görevleri sadece Play modunda yapabiliyorsun ve yine Play modunda toplamda 3 maç kazanınca yine coin kazanıyorsun. Art arda kazanmak zorunda değilsin. Bazı sıkıntılar var biraz daha geliştirilebilir ama şimdiki haliyle de çok eğlenceli ve sinir bozucu.Çok yakın tarihte iPad, sonrasında yakın sayılmayan gelecekte iPhone ve Android platformlarına da gelecekmiş bilginize.
    Cevap ver00
  • Yiğit Semiz

    Yiğit Semiz - 2 Nisan 2014 12:02

    Çok hızlı, eğlenceli ve gelişmekte olan bir oyun. Tavsiye edilir. Her gün girip bir yarım saat keyfini yapıyorum açıkcası.
    Cevap ver00
  • Lenor

    Lenor - 2 Nisan 2014 16:58

    Benim çok sinirimi bozmaya başladı açıkçası. Yazdığım yorumdan 9 gün geçmiş sadece ama bu süre içerisinde bir ton kişiye karşı oynadım, arena olsun ranked olsun. Ama fazla şans işi, o anda gelecek karta bağlısın. Karşındaki senden daha şanslıysa yandın.

    Ha kart satın alıp avantajı elinde bulundurabilir misin? Tabii ki de ama olay kart için para harcamak değil, yetenek de değil ha bazen kesinlikle kartlar nasıl işe yarıyor deneyip görmen lazım çünkü çok detaylı açıklamalar yok bazı kartlar ile ilgili. Örneğin hunter'ın bi secret özelliği var. Rakibin minion oynattığında ona 4 dmg yapıyo. Ben bunun tam nasıl işlediğini bilmiyodum ve karşımda 3 güçlü minionu vardı. Kullandım sonuçta o anda önümdeki minionların birini elbette bana saldırtacak ve bedavadan 4 dmg yaparım diye ama hiçbirine fayda etmedi. Meğerse rakibin elinden yepyeni bi minion kartı oynadığı zaman aktif oluyomuş anca. Mesela bu deneyimsizlikti.

    Dediğim gibi oyun tamamen şans işi kimse gelip bana oynayamıyorsun da demesin. İki gün önce Priest ile Ranked'de karşıma Ysera ve Alextrazsa legendary kartları ile çıkan bi Druid geldi. Ysera'yi MC yapıp Alextrazsa'da Shadow Word: Death kullandım 2 tur içinde onları kullanamadan ve hiç minion kaybetmeden yok ettim ve resmen parçaladım çocuğu ki bende legendary kart sayısı 0. Ama o anda o duruma uygun kart vardı da yaptım bunu ki kartlarım tamamen basic bedava kartlardı yani level alarak sana bedavaya verilen kartlar.

    Sorun kartta değil şansta! Bazen oynamayı bilmeyenlere bile denk geliyorum ama bi turlu kart gelmiyo 5 dk içinde yeniyolar beni saçlarımı yolacam ya! Daha 1. turdan 7 manalı kart mı gelir kardeşim nasıl bir şanstır bu biri bana açıklasın? Ya da 5 tur art arda karşımda 2 tane 1/1 minion beni öldürmeye devam ederken elimde bulunan 6-7 buff kartlarına ne demeli? minion kartı 0, minion olmadan o buffları nasıl kullancam ben??? (Custom deck yapılıyor biliyorum hepsinin customu var zaten 20 minion varsa 10 spell var).

    Kısacası çok sinirlendirmeye başladı... Tüm Blizzard oyuncuları gibi RNG diyorum çünkü başka dicek bişi yok.....
    Cevap ver00
    • Glorfindel

      Glorfindel - 2 Nisan 2014 17:32

      Legendary kartı olması o oyuncuyu pro yapmaz :) Ama bahsettiğin diğer durum içler acısıymış... Bu oyun öyle ama amaç sana verilen kartla neler yapabilirsin. Ancak katılıyorum evet şansın büyük rol oynadığı kesin ben de çok güzel murloc rush build yaptım ama ilk 1-2 turn'de bana o murloc kartlarının gelmesi lazım gelmezse benim tüm strateji alt üst oluyo...
      Cevap ver00
    • Soul Siphoner

      Soul Siphoner - 3 Temmuz 2014 13:36

      Murloc rush eskidi zaten murloc rush oynuyorsan warlock'sundur diye düşünüyorum o kartlar gelmese bile sorun olmaz life tap var daha başka ne olsun?
      Cevap ver00
    • Soul Siphoner

      Soul Siphoner - 3 Temmuz 2014 13:36

      Oyun tamamen şanstan ibaret değil bence ama büyük bir rol oynadığı kesinlikle aşikar.Örneğin miracle rogue oynaması ve öğrenmesi en zor decklerden biri ama elinde Gadgetzan Auctioneer bir türlü gelmedimi 7 veya 8. turnde zaten oyun rogue için bitmiştir maksat zaten Auctioneerden bir sürü kart çıkarmak ve otk combonu elinde bulundurmak kaç kez legendary ranke ulaşan HS'de ün yapmış turnuva kazanmış bilindik oyuncuların maçlarını izledim Gadgetzan gelmeyince kalıyorlar öyle Edwin koysan bile öbür turn ölüyor zaten. Ama atııyorum control warrior veya druid gibi bir deck oynuyorsan şansın o kadar da anlamı yok evet yine önemli ama o kadar değil.
      Cevap ver00
  • mmgrrllymggruubrrrrymlmgryllll

    mmgrrllymggruubrrrrymlmgryllll - 3 Nisan 2014 11:19

    battle.net versenize kapışalım
    Cevap ver00
    • Glorfindel

      Glorfindel - 7 Nisan 2014 11:59

      pm attım...
      Cevap ver00
  • Soul Siphoner

    Soul Siphoner - 3 Temmuz 2014 13:36

    Bana da Battle Tagleriniz pm atarmısınız biraz daha arkadaş lazım HS oynayan yeni decklerimi test etmek istiyorum...
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?