"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Tablet Pc Forumu (toplam 54 konu)

yavuz

Retinalı iPad Mini'de donuk ve sönük renk sorunu??

yavuz - 20 Kasım 2013 10:23

Arkadaşlar yurt dışında falan yaşayan ve eline yeni iPad Mini geçen oldu mu? Ekranında çok ciddi sorunlar varmış sanırım alan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Bazı renkleri desteklemiyormuş. Görüntüler çok sönük ve cansız duruyormuş renkler de çok donukmuş. Hepsinde olan bi problemmiş yani 2-3 tanesinde değil. Linkte birazda olsa farkına bakabilirsiniz karşılaştırmışlar görüntüleri. http://asset0.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim2/2013/11/19/bird-comparison-small-3.jpg Tabii bu fotoğrafı çeken makine ve sizin bu fotoğrafa baktığınız monitörde önemli ama ne olursa olsun bariz bir fark var. Retina ekranı Miniye entegre etmeyi becerememişler anlaşılan. Talep çoktu ama bundan sonra kesin azalır çoğunluk Air'e yönelir diye düşünüyorum Air'in müthiş olduğu söyleniyor.
  • Glenndale

    Glenndale - 20 Kasım 2013 11:15

    Yapma ya sıkıntılı duruyor. Fotoğrafları falan çok atarım ben tablete ve güzel görünmesini isterim filmlerin dizilerin falan oyunların. İlk Mini veya iPad 2 gibi görünüyormuş görüntüsü öyle diyor kullanıcılar. Yazık ya. Zaten sessizce Mini'yi satışa sunmaları da bu yüzden olabilir kendileri de farkında. Normal çıkış tarihinin 1 hafta öncesinde piyasaya sürüldü, hem de hiç haber verilmeden. Birden Apple Store'da satışa çıktı. Apple'ın gurur duymadığı her halinden belli. Mini almak istiyordum ama Air'e yönelicem gibi duruyor.
    Cevap ver00
  • kemal erbaş

    kemal erbaş - 20 Kasım 2013 15:25

    Keşke biraz daha erteleselerdi çıkış tarihini veya 2014 yılı 2. çeyreğine fln alsalardı. Evet sabırsız insanlar çok kızardı ama eminim şimdi tam tamına olmayan bir cihazla karşılaştıklarında daha da kızacaklardır.
    Cevap ver10
  • yavuz

    yavuz - 21 Kasım 2013 17:55

    Topluca mini almaktan vazgeçtik anlaşılan phauaha :D
    Cevap ver01
  • Makinist

    Makinist - 17 Aralık 2013 17:22

    Bu gerçekse ciddi fark var aralarında gerçekten. ipad minileri zaten hiç beğenmiyorum çok küçükler bence
    Cevap ver01
  • Montezooma

    Montezooma - 11 Kasım 2014 15:34

    Ben de ipad mini retina almayı düşnüyorum bu ekranın renk sorunu çok abartılacak bir şey mi. Çok fark var mı? Kafamı kurcalıyor biraz ama yine de ipad mini retina çok iyi bir tablet özellikleriyle. Bu solgun renk sorunu ya da her canımı sıktı açıkcası.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?