"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Oyun Konsolu Forumu (toplam 21 konu)

ahmet demir

Yeni psp alacağı

ahmet demir - 3 Kasım 2013 08:12

Arkadaşlar kardeşime hediye psp alacağım ama özellikleri vs hiç anlamıyorum. Film, müzik ve bir iki futbol ve basket oyunu önemli. bir vita var bir de diğerleri anladığım kadarıyla. vitayı biraz inceledim pahalı geldi ama değer mi? yoksa diğerlerine mi yönelmeliyim? Bir de 3000- 3004 gibi modeller var bunların farkları neler? 'kırdırma' diye bir olay var sanırım orjinal oyunların pahalılığı yüzünden. kırdırıldığı zaman yine de versiyonları yükseltilebiliyor mu? yardımcı olursanız seviniri.
  • yavuz

    yavuz - 4 Kasım 2013 10:56

    Arkadaşım şimdi film, müzik ve bi iki futbol basket oyunu için PSP almanı önermem tablet daha iyi işini görebilir. Film ve müzik yoğunlukta kullanılcaksa gerek yok bence çünkü ekranı çok küçük hiç keyif vermez. Tamamen oyun odaklı kullanacaksa alabilirsin. Bir iki futbol basket oyunu demen bana pek oyun odaklı gelmedi çünkü:D Kişisel düşüncem tabii bu. Sorularına gelince PS Vita daha kırılmadı diye biliyorum senin için bi araştıriyim dedim en son 3 ay önce hala kırılmadı denmiş. 3 ay uzun bi süre ama kırıldığına dair haber bulamadım. Vita ekran kalitesi olarak daha iyi ve daha kaliteli oyunları var ama oyunları satın alman gerek. Pahalı buluyorsan PSP alıcaksın o da çok kaliteli konsol kesinlikle pişman olmazsın. 3000-3001,3004,3006 olayı sadece çıktığı ülkelere özel kodlar. Yani hepsi 3000 aslında hepsi aynı model hiçbir farklılıkları yok. 3000 Japonya, 3001 Amerika, 3003 Birleşik Krallık, 3004 Avrupa kodu gibi. Hepsi aynı yani. PSP'yi kırdırsan bile versiyon yükseltebilirsin ama çok dikkatli olman lazım verilerin kaybolabilir bundan ötürü versiyon yükseltmeden önce hep yedeğini alman lazım.
    Cevap ver00
  • Tamer Kutlu

    Tamer Kutlu - 4 Kasım 2013 11:38

    evet arkadaş haklı tabletler şu an daha revaçta ama psplerin fiyatı 250-300 lira. Aslında çok pahalı değil, eğlence imkanı sunduğu için değer. Tablet fiyatları biraz daha çok olduğu için belki tablet düşünmezsin ama bence güzel bir alternatif
    Cevap ver00
  • yavuz

    yavuz - 4 Kasım 2013 17:17

    200-300 arası tablet bulunabilir ama evet o fiyattaki bi tablet ne kadar dayanıklı olabilirki 2-3 sene götürmez yani bir insanı ama PSP çok uzun bir süre götürür. Ben olurda film ağırlıklı kullanmak isterse diye PSP almasını önermemiştim çünkü ekranları çok küçük. Benim telefonun ekranı bile daha büyük ve yolculukta oyun oynamayacaksam dizi veya film izleyeceksem telefondan izliyorum. Müzik için de fazla önermem oyunla birleşince batarya ömrü daha da kısalır. Benim kişisel tercihim PSP'yi tamamen oyun için kullanmak. Telefonumu bile müzik dinlemek için kullanmam ztn 1 günde bitiyo şarjı :)
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?