"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Oyun Konsolu Forumu (toplam 21 konu)

Joker

Hangi PSP modelini almalıyım?

Joker - 13 Eylül 2013 18:01

Arkadaşlar uzun süredir psp almak için para biriktirmekteyim yavaş yavaş amacıma ulaşmak üzereyim ve neredeyse psp alacak parayı tamamen biriktirdim. Ama hangi modeli almam gerektiği konusunda kafam çok karışık şimdi bi de PS Vita da var. Hangisini almalıyım sizce? Psp 3004 biraz eski sanırım ama herkesde ondan görüyorum, Ps Vita almak daha mı mantıklı?
  • Orkun

    Orkun - 17 Eylül 2013 09:42

    PSP'ye gelince kullanım amacına değişir. Go çok portatif hep yanında taşıyacaksan cebine atacaksan falan Go'yu alabilirsin normal PSPlerden daha küçük ama tasarımını çok beğeniyorum Go'nun aynı zamanda dahili hafızası da var ama diğer modellerde dahili hafıza yok. Go'da 16GB hafıza var. Fiyata göre en iyi PSP modelini istiyorsan 3000i al en iyi performans onda var hem mat olduğu için parmak izlerinide çekip durmaz. PSP mi Vita mı olayına gelince, Vita sistem olarak daha güçlü ekranı daha parlak çözünürlüğü daha yüksek ve tabii ekranı dokunmatik ayrıca dual analog var yani fpsyi çok daha rahat oynarsın. Hem PSP oyunlarını Vita'da çalıştırabilirsin Vita'da grafikler daha da kaliteli oluyor. Ama oyun çeşitliliği PSP'de daha fazla kısacası asıl canavar olan PSP. Ben yerinde olsam 3000'i alırdım.
    Cevap ver23
  • Polat

    Polat - 19 Eylül 2013 11:55

    Sırf dual analog için Ps vita alırdım hem Vitadaki oyunlar daha iyi. Uncharted Call of Duty gibi oyunlar Vitada çok daha iyi oynanıyor grafikleri daha iyi. Dokunmatik ekran klavye gibi fasa fisoları salla gereksiz şeyler sırf onlar var diye tercih edilcek cihaz değil vita ama grafik, işlemci, oyun kalitesi fln vita daha iyi. ama Psp 3000 de alırsan pişman olmazsın o daha çok iyi konsol.
    Cevap ver20
  • Joker

    Joker - 23 Eylül 2013 14:45

    Vita almaya karar verdim teşekkürler öneriler için :) Alıp kurcalıyim bakalım :D
    Cevap ver26
  • Lenor

    Lenor - 25 Eylül 2013 09:37

    Evet Vita daha iyi olacaktır olurda ilerde Playstation 4 almaya karar verirsen Playstation 4 oyunlarını Vita'dan oynayabileceksin yani ona benzer fonksiyonları var PSP'den çok daha avantajlı gibi duruyor PS4 uyumluluğu ile.
    Cevap ver20
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?