"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Oyun Konsolu Forumu (toplam 21 konu)

Ahmet Ertürk

Bluray İzlemek İçin PS3?

Ahmet Ertürk - 1 Mayıs 2013 16:18

Bluray izlemek için PS3 mü alayım? Hem oyun oynar hem bluray film izlerim. PS3ün de görüntü kalitesi DVD player kadar güzel oluyor mu? Aradaki fark nedir ? Bilgisi olan var mı?
  • Kerem

    Kerem - 1 Mayıs 2013 16:53

    Ps4 al :) Bluray sürücüsü Ps3'ten 3 kat daha hızlı olacakmış.
    Cevap ver10
  • Haluk Yalçınkaya

    Haluk Yalçınkaya - 1 Mayıs 2013 17:27

    PS3 ile de blu ray film izleyebilirsin. PS3ün bluray film okuma hızı gayet iyi. PS3den de izlersin ama DVD Bluray player tabi ki görüntü kalitesi açısından daha iyidir. Şöyle ki karanlık sahnelerde birçok şey PS3ten izlediğinde gözükmez, tamamen karanlıktır. DVD Playerda tüm detaylar gözükür sahnedeki. Onun dışında diğer sahnelerdeki renkler, tonlar ve canlılık DVD playerda daha iyi ama PS3te de fena sayılmaz. 3D film konusunda da tabi ki DVD oynatıcılar daha iyi diyorum.
    Hem oyun oynarım diyorsan hem bi yandan da görüntüsü çok iyi olmasa da film de izlerim DVD player almaya gerek yok, çok iyi görüntü kalitesi lazım değil diyorsan PS3 al 2 işi bir arada yap derim. Boşuna ayrıca DVD Bluray oynatıcıya para vermeye gerek yok, ucuz aletler değiller sonuçta...
    Cevap ver10
  • Ahmet Ertürk

    Ahmet Ertürk - 1 Mayıs 2013 17:31

    Görüntüsü kötü değilse takılmalar, donmalar olmuyorsa boşuna para vermeye tabi ki gerek yok. Hem oyun oynayayım hem de iyi kötü film izleyeyim yeter. PS4ü bekleyemeyeceğim zaten çıktığında pahalı da olur. Cevaplarınız için teşekkürler ;)
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?