"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Medya Oynatıcı Forumu (toplam 3 konu)

Sezai Kavraz

mkv uzantılı filmleri oynatan ve dts destekleyen media player ?

Sezai Kavraz - 30 Nisan 2013 15:27

Arkadaşlar mkv uzantılı filmleri açan Türkçe ve yabancı altyazıları, dts destekleyen, sorun çıkarıp beni bunaltmayacak bir media player arıyorum. Yardımcı edebilecek olan var mıdır ?
  • Doruk

    Doruk - 30 Nisan 2013 15:37

    ezcool hdbox media player kullanıyorum. Açamadığı dosya, oynatamadığı uzantı yok. Altyazı desteği de çok iyi tasarlanmış. Altyazının büyüklüğünü rengini vs ayarlayabiliyorsun. İnternetten indirdiğim 5-20 gb mkv uzantılı filmleri oynatıyor. Bu kadar büyük dosyaları bile açıyor. Sıkıntı olmuyor yalnızca biraz ısınma oluyor o kadar. Altyazılarda da problem çıkarmadı. dts türkçe veya ingilizce veya dolby digital stereo hepsini destekliyor. Fiyat olarak da çok uygun bir media player. Ben de tereddüt ederek almıştım ama eksiği yok. Sorun çıkarmadı bugüne kadar. Kurulum gerektirmiyor. Sadece altyazı dilini Türkçe'ye çevirmek lazım. USB girişi de var yanda. Tüm filmleri rahatlıkla izlayabilirsin. Görüntü kalitesi de çok iyi ve sessiz çalışıyor. Tavsiye ederim ;)
    Cevap ver00
  • Fırat Kiraz

    Fırat Kiraz - 2 Mayıs 2013 10:57

    Western Digital Live Media Player dts sesleri de mkv uzantılarını da destekliyor. Wifi desteği de var. Flash bellek kullanmana gerek bile kalmaz. Altyazı desteği var. Altyazılarda da problem yok. Altyazı ayarı yapıllıyor. Menüsü Türkçe. Nerdeyse her türlü formatı destekliyor. Alınabilecek en iyi cihazlardan biri bence. Küçük ve pratik. Tüplü televizyonla da kullanılabilir. Iphone ile yönlendirme özelliği var. Güncellemesini kendi yapıyor, netten indirdiğim her şeyi açıyor. Mükemmel bi ürün bence. Çok memnunum. Tavsiye ederim
    Cevap ver00
  • Serkan Demir

    Serkan Demir - 2 Mayıs 2013 11:01

    Ben de Western Digital TV LIVE HD media playerı kullanıyorum. dts ve dolby digital ses formatlarını destekliyor. Ayrıca tüm şu formatları da destekliyor: MP3, JPEG, WAV, WMA, Dolby Digital, DTS, OGG, PCM, LPCM, FLAC, AIF/AIFF, MKA, GIF, TIFF/TIFF, BMP, PNG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, MOV (MPEG4, H.264), AVI, MKV, XVID, WMV9, VC1, M2TS, MP4, AAC, FLV, VOB
    Cevap ver00
  • Sezai Kavraz

    Sezai Kavraz - 2 Mayıs 2013 11:05

    Ezcool HDbox media oynatıcıyı da WD HD media oynatıcıyı da araştırdım. İkisinde de birbirinden iyi duruyor. Hep iyi yorumlar yapılmış. Kafam karıştı. Artık fiyat / performans oranına göre hangisi uygunsa onu alırım. Yorumlar için teşekkürler beyler ;)
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?