"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Laptop ve Tabletler Forumu (toplam 67 konu)

Kaan Çavuşoğlu

iPad Mini İnternet

Kaan Çavuşoğlu - 7 Nisan 2014 13:34

ipad mini 2'm var ve youtube delisiyim. fakat vpn istiyorum artık, malum. bedava vpn uygulamaları reklam geliri için bilgi satabiliyormuş ve hızları da zaten çok düşük, benim istediğim böyle bir hizmet değil. daha kapsamlı bir şey için ne yapabilirim? ios'ta böyle bir uygulama var mı?
  • Mustafa Demir

    Mustafa Demir - 8 Nisan 2014 13:56

    Merhaba dostum. Geçenlerde bu forumdan bir dostumuz beni PureVPN diye bir programa yönlendirdi. Bir çok işletim sistemi için mevcutmuş bu program. Onu bir incelemek isteyebilirsin.
    Cevap ver20
  • Kaan Çavuşoğlu

    Kaan Çavuşoğlu - 12 Nisan 2014 15:45

    selam. elinizde link veya daha bilgi var mı?
    Cevap ver00
  • Mustafa Demir

    Mustafa Demir - 15 Nisan 2014 12:42

    www.purevpn.com adresini inceleyebilirsin. Ücretli bir VPN hizmeti bu. Benim en çok gözüme çarpan şeyler internet şifreleme seçeneğini sana veriyor olması, internet bağlantısı kesilince tüm trafiği durdurma seçeneği olması (güvenlik için yine) ve İstanbul'da anonim sunucuları olması. Bir de Purpose muhabbeti yapmışlar. Kullanım sebebini seçip hızlıca bağlanabiliyorsun falan filan. Deneme süresinde memnun kaldım ben de.
    Cevap ver00
  • Kaan Çavuşoğlu

    Kaan Çavuşoğlu - 16 Nisan 2014 23:54

    vay canına, çok güzelmiş de böyle bir hizmet nasıl ünlenmemiş ben anlamadım. bir sürü bedava vpn görüyorum, bir kaçını da denedim. açıkcası zayıf ve yetersiz bulduğum içib başka bir çözüm arıyordum zaten.
    teşekkürler
    ios'a yükledim ve youtube sorunsuz ve hızlı. mac'imde var. onun için ne yapabilirim?
    Cevap ver00
  • Mustafa Demir

    Mustafa Demir - 22 Nisan 2014 15:44

    Dostum, bu programı birden çok platformda aynı anda kullanabiliyormuşsun. Yani Mac'te PureVPN'le bağlıyken, iPad'de de bağlanabiliyorsun. Aynı siteden farklı videolar açıyorsun, hatta farklı server'lara bile bağlanabiliyorsun. Aynı modemden PureVPN'e gitsen bile...
    Ben de bilmiyorum nasıl ünlenememişler de, yurtdışında baya iş yapıyorlar anladığım kadarıyla. Türk insanı para vermeyi sevmez:)
    Cevap ver00
  • Kaan Çavuşoğlu

    Kaan Çavuşoğlu - 23 Nisan 2014 22:47

    doğru dedin, türk insanı ödeme yapmayı pek sevmiyor - bedava hizmet deyince gözü dönüyor.
    benim 4-5 gün önce deneme sürem bitti, alsam mı diye düşünüyordum tam üyelik. bugün aldım. oldukça memnunum. arkadaşımın pc'sine kurdum bir de kendi hesabımla mesela, çok güzel çalışıyor, hiç problemsiz.
    Cevap ver20
    • Mustafa Demir

      Mustafa Demir - 24 Nisan 2014 20:07

      Güle güle kullan dostum. Kendimi adamların reklamını yapıyormuş gibi hissettim ama programı deneyip çok memnun kalınca hislerimi paylaşmak istedim. İşlerinde iyiler, talep ettikleri parayı hakediyorlar ve sunucu yapıları çok iyi. Umarım sen de memnun kalırsın.
      Cevap ver00
  • Derin Batu

    Derin Batu - 2 Mayıs 2014 13:07

    PureVPN çok işe yaradı ve yarıyor, paylaşım için teşekkürler.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?