"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Laptop ve Tabletler Forumu (toplam 67 konu)

Phantom

Bilgisayarım cayır cayır yanıyor...

Phantom - 28 Haziran 2013 15:00

Arkadaşlar Samsung'un NP700G7C S02TR modelini kullanmaktayım. Özellik, performans ve oyun performansı olarak çok memnun olduğum bir bilgisayar ama özellikle WASD tuşlarının bulunduğu yer ile touchpad kısmı fazlasıyla ısınıyor. Oyun oynarken neredeyse dokunulmayacak dereceye bile geliyor. Yakında yanacak parçaları diye korkuyorum. Bu modelden kullanan ve aynı sorunu yaşayanlar var mı? Soğutucu alacağım ama ne kadar işe yarar ki bence bu soruna bir çözüm bulunmalı diye düşünüyorum. Sizce normal mi? Servise mi versem?
  • Orkun

    Orkun - 4 Temmuz 2013 10:41

    Oyunlarımı masaüstünde veya konsolda oynadığım için laptop hakkında bir şey diyemeyeceğim ama Samsung marka laptop kullanan arkadaşlarımdan da genelde ısınma sorunu ile ilgili şikayet var. Senin kullandığın model çok profesyonel bir model ısınması normal aslında. Soğutucu almak istersen Zalman markasını öneririm ama benim gibi de yapabilirsin, masaüstü vantilatörü aldım Bim'de falan 9 milyona satıldığı zamanlar oluyor o kampanyaları kaçırma. Hem çok küçük oluyorlar zaten yer de kaplamaz ama inanılmaz işler yapıyor. O vantilatörü bilgisayarına doğru yerleştirdiğinde buz gibi oluyor inan bana :)
    Cevap ver10
  • Vindomer

    Vindomer - 10 Aralık 2013 09:12

    Kasası metal ve alaşımlı malzemeden olan laptoplar çalışma ısısını çok fazla hissettiriyor. Arkadaşımın plastik kasa Sony Vaio'su var. Kesinlikle ısınma sorunu yok, olmadığı gibi touch pad kısmında da hiç bir sıcaklık hissettirmiyor.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?