"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
GPS ve Navigasyon Forumu (toplam 7 konu)

Cem Bayrak

Başarsoft haritası kullanan navigasyon cihazları hangisi?

Cem Bayrak - 24 Ekim 2013 14:43

Navigasyon cihazı almam gerekiyor farklı farklı harita uygulamaları var insanın kafası karışıyor. Türkiye'de en iyi Başarsoft'muş bu konuda en uygun en doğru haritaları onlar gösteriyormuş sanırım. Acaba bu haritayı ayrı yüklemek gerekiyor mu yoksa zaten Başarsoft kullanan navigasyon cihazları var mı varsa birkaç model önerebilir misiniz lütfen?
  • Fırat

    Fırat - 26 Ekim 2013 13:42

    Başarsoft hartiasını kullanan iGo Primo en iyi navigasyon uygulamalarından biri telefonuna indirebilirsin. Bunun dışında Garmin, Navitech, Goldmaster ve Samsung gibi bilindik markalarda navigasyonlarında Başarsoft haritası kullanıyor. Ama atıyom Route 66 kullanan bi cihaz alıp kendinde Başarsoft yükleyebilirsin çok basit bi işlem. Tüm markalara bakmak için şu linke göz at derim. http://www.basarsoft.com.tr/navigasyon-partnerlerimiz Sen yinede alırken satış elemanlarına sormayı unutma.
    Cevap ver30
  • jAson

    jAson - 28 Şubat 2014 10:40

    Başarsoft kullananların linkini arkadaş vermiş zaten ama başka yazılım kullanan navigasyon alsan bile kendin Başarsoft haritasını yükleyebilirsin çok zor değil hem internetten rahatlıkla nasıl yapıldığını bulabilirsin adım adım anlatıyolar.
    Cevap ver31
  • yorumcu

    yorumcu - 30 Ekim 2014 19:36

    Piranha'yı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ücretsiz "Harita Güncelleme" Tahattüd edip sonradan 40 TL servis ücreti gibi rakamlar karşınıza çıkartabiliyorlar. 2-3 yıldır merkezlerinde elden verilen cihazlara ücretsiz yapılan Harita Güncellemeleri artık 40 TL. Diğer firmalarda 2 yıl harita güncellemeyi ücretsiz yapıyor. O yüzden kesinlikle Piranha'nadan uzak durun derim. En son gittiğimde kıvırmaya başladılar;
    Efendim bizim harita güncellememiz internet üzerinden ücretsizdir... Adama sormazlar mı 2-3 yıldır servise getirilen cihazlar ücretsiz dide şimdi ne değişti? Piranha'nanın etik ahlakı değişti tabiki... Verdikleri sözlerden dönenler kervanına Piranha'nada eklendi.
    Cevap ver50
  • ALPEREN

    ALPEREN - 18 Ocak 2015 15:41

    Piranha oldum olası kalitesiz ürün yapıyor milleti kandırdıklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar artı servis kaliteside çok kötü velhasıl piranhadan uzak durun. Yerli Navitech Bir numara Başarsoft kaliteliteli ürünleri var bende navitech QXB511 Var on numara 3 yıldır tık yok uzun yolda kullanıyorum en az 10 saat açık kalıyor müzik vs. memnunum.. piranha infinet kullandım 3 ay hemen elden çıkardım piranha alırken 2 kere düşünün derim
    haritasıda çok kötü...
    Cevap ver60
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?