"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Cumberbitch

Samsung Galaxy S5'in de sekiz çekirdekli versiyonu olabilir

Cumberbitch - 25 Şubat 2014 14:05

Arkadaşlar dün tanıtım esnasında Samsung Galaxy S5'in 2.5 ghz hızında dört çekirdekli bir işlemcisi olacağı söylenmişti ancak hikaye orada bitmiyor anlaşılan. Samsung Galaxy S5'in de Samsung Galaxy S4'te olduğu gibi belirli pazarlarda 2.1 Ghz hızda Exynos sekiz çekirdekli işlemci ile lanse edilme ihtimali var ve bu model bizim ülkemize kesin gelmez. İşte sonradan kaldırılan infografik. Fotoda göreceğiniz gibi S5'in iki versiyonu var. Samsung konu hakkında bir açıklama yapmamış. Fotoğrafın altında "haber verilmeksiniz ürünlerin değişikliklere tabi tutulabileceği" tarzı bir açıklamanın da bulunduğunu dile getirmek isterim.

http://cdn.pocket-lint.com/r/s/728x/assets/images/php1cuwhr.jpg

Bu fotoğraf aşağıda belirteceğim asıl kaynaktan alınmış ama aşağıdaki linkten görebileceğiniz gibi o fotoğraf yukarıdaki link ile farklı. Yukarıda belirttiğim link fotoğrafın kaldırılıp değiştirilmeden önceki hali.

Kaynak: http://global.samsungtomorrow.com/?p=34402
  • LT Cowboy

    LT Cowboy - 25 Şubat 2014 14:35

    Çok büyük ihtimal olur neden olmasın ki Samsung farklı farklı versiyon yapmaya bayılıyo zaten. Ama evet kesin Türkiye'ye gelmez ne işi var öyle teknolojinin burada :D
    Cevap ver00
  • Suat Alsancak

    Suat Alsancak - 25 Şubat 2014 14:43

    Neden tek bir tane model yapıp onu adam gibi yapmıyorlar anlamıyorum. Madem 8 çekirdekli koyabiliyosun o zaman onu koy başka ıvır zıvır model üretme.
    Cevap ver30
  • OGRE

    OGRE - 26 Şubat 2014 10:16

    Discovery Elite bundan çok daha iyi bir telefon olacağa benziyor. Allah aşkına kim ne yapsın parmak izi vs yi. iphone 5s kullananlardan duyuyorum okuyorum arada takılıyormuş parmak izi okuyucu normal tuş kilidi şeklinde açıyorlarmış falan filan.
    Cevap ver00
  • Lenor

    Lenor - 26 Şubat 2014 11:01

    Merak etmeyin Galaxy S5'in sadece sekiz çekirdekli bir versiyonu olmayacak. Birkaç hafta geçsin bakın görün en az 10-12 versiyonunu çıkarırlar :D :D
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?