"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

iyi.net

Nexus 6'da Arka Kapak Sorunu

iyi.net - 19 Ocak 2015 13:01

Bazı Nexus 6 kullanıcıları, sosyal medyada paylaştığı görsellerle Nexus 6 sahiplerini ve almayı düşünenleri korkuttu. Her ne kadar Motorola bu tip Nexus 6'ların değişiminde hassas olduğu belirtilse de Nexus 6'da bir arka kapak sorununun olduğu belli.Arka kapağı çıkarılabilir olmayan Nexus 6'nın arka kapağı kendiliğinden şişerek kabarıyor. Esasında sorun bu.Bazı sosyal medya kullanıcılarının açıklamalarına göre arka kapak, pilin şişmesi yüzünden dışarı doğru şişiyor.Motorola'da Twitter'da bazı kullanıcıların konuyla ilgili attıkları tweetlere cevap verdi.Bir kaç cihazın arka kapağının iyi kapatılmamış olabileceği, bu yüzden de kapağın gövdeden ayrılabileceğini belirtmiş. Yani kısaca bazı üretim bandındaki modellerin arka kapağı, kasaya iyi yapıştırılmamış olabilir.Bakalım önümüzdeki dönemlerde bu sorunun batarya şişmesinden dolayı mı yoksa kapağın iyi yapıştırılmaması yüzünden mi ortaya çıkıyor daha net bir şekilde ortaya çıkacak.
  • İsmail Demirtaş

    İsmail Demirtaş - 19 Ocak 2015 16:00

    Nexus serisi LG ile iyi gidiyordu. Google hata yaptı. LG üretseydi hem daha güzel tasarımı olurdu, hem de sorun çıkmazdı. Motorola zaten telefonu iyi yapamıyor. Hem tasarım kötü, hem de sorunlu. Razr V3 en iyisiydi. Onu ürettikten sonra Motorola telefondan vazgeçmeliydi.
    Cevap ver00
    • Cem karadağ

      Cem karadağ - 19 Ocak 2015 16:00

      Sen yeni motorola telefonlarını görmedin galiba eskilerle takıldığına göre... Lg ile iyi gidiyordu demişsin Lg nexus 4 te ekran sorunu vardı neyine iyi gidiyor. Fanboy luk yapmıyorum fakat ufak tefek şeylere motorolanın adını kirletmeyin hangi telefon markası 650 Tl lik telefona 5.0.2 güncellemesi verir?? Bunu düşün sonra gel her telefonun tek tük sorunu vardır insan eliyle yapılıyor sonuçta ve her insan hata yapabilir!!!
      Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?