"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

kemal erbaş

Lg G Flex'ten devrim yaratan özellik?

kemal erbaş - 31 Ekim 2013 11:27

Lg'nin kavisli ekran teknolojisine sahip G Flex modelinin en önemli özelliklerinden birisi bu olmayacak gibi görünüyor. Telefonun kapak kısmında elastik bi malzeme kullanmışlar bu malzeme sayesinde günlük kullanımdan oluşacak yıpranmalara karşı kendini yenileyerek çok daha uzun bi süre boyunca sanki yepyeniymiş gibi kalmayı başarıyormuş. Nası çalışır bu ya? Çok ilginç değil mi inanması zor sanki. Bu arada kıvrımlı hatlara sahip telefonun bataryasıda kavisliymiş böyle olduğu için Lg'ye göre bataryaya daha az baskı uygulanacağından ötürü performans ve tutarlılık artacakmış. Ama o kendini yenileyen özelliğe takmış durumdayım... Kasımda Güney Korede satışı başlanacakmış diğer ülkelere gelip gelmeyeceği daha belli değilmiş. Ne bu be Güney Kore ammada şanslı be kardeşim. Samsung Round'da tek orda Lg G Flex'te...
  • Dark Angel

    Dark Angel - 31 Ekim 2013 13:40

    kendini yenileme özelliği de ne demek? ben pek anlamadım ama bana mantıklı gelmedi bataryasının kavisli olmasından dolayı performansının artması
    Cevap ver00
  • Erdem Köse

    Erdem Köse - 31 Ekim 2013 15:38

    Esnek batarya olayı reklam hilesi gibi duruyor bana da hiç mantıklı gelmedi ama o kendi kendini yenileme olayına pek aklım ermedi.
    Cevap ver00
  • Doruk

    Doruk - 1 Kasım 2013 09:06

    Ufak tefek çizilmeleri yok ediyo sanırım elastik malzeme diyo ztn gerçek deriyi düşünün tırnağınızla bastırdığınızda iz kalıyor bir süre sonra o iz tamamen yok oluyor. Ona benzer bişi sanırım. Ama yinede ciddi darbelere karşı bi yardımı dokunmaz herkes kılıf kullanmaya devam edicektir.
    Cevap ver10
    • Glenndale

      Glenndale - 21 Kasım 2013 10:45

      Zaten plastik malzemeymiş cammış böyle paso şikayet edenlere ondan sinir oluyorum eninde sonunda herkes zaten kılıf kullanıyor arkası nasıl görünüyor belli değil. HTC One onca beğeniliyor iPhone cam tasarım onca beğeniliyor ama bakıyosun hepsi kılıflı :)
      Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?