"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Hüsnü Doğan

iphone 5s mikrofon sorunu

Hüsnü Doğan - 25 Şubat 2014 16:03

Telefondan memnunum ancak tuhaf bir hatasını keşfettim bunu yaşayan insan çok hatta eski modellerde de aynı sorun varmış. Telefonlar bir görüşme yaparken tam dik tutmadığınız zaman karşı taraf sesinizin çok az ve derinden geldiğini söylüyor. Siz açıyı düzeltince ses de düzeliyor. Donanımsal bir hata ve çözümü var gibi durmuyor açıkçası. Çok canımı sıktı bu sorun. Tam puanı hak etmiyor bence bu yüzden. Telefonu en çok görüşme yapmak için kullandığımızı düşünürsek en temel kriterde cidden sorunlu olan bir telefon. Çözümü olmaması çok kötü. Mecburen ciddi görüşmelerde kullanmak için mikrofonlu kulaklık alacağım.
  • Fakonda Beach

    Fakonda Beach - 26 Şubat 2014 10:36

    Aynı olay bende de var hocam. Yatarken telefonla konuşunca çok oluyor. Rahat tutuyorum telefonu haliyle karşı taraf sürekli sesin çok az ve kötü geldiğini söylüyor. Böyle bir hatayı nasıl yaparlar. Telefon müthiş bir alet ancak böyle de bir sorunu var demek ki. Olsun ben çok memnunum yine de.
    Cevap ver10
  • Hüsnü Doğan

    Hüsnü Doğan - 28 Şubat 2014 11:53

    Aynen. Cidden deli etti beni. Sen bu kadar kaliteli bir telefon yap en temek olayda mıç batır. İnşallah yanılıyorumdur ve donanımsal bir problem değildir.
    Cevap ver00
  • Kutinawa saw

    Kutinawa saw - 15 Mart 2014 08:11

    Abi garantiye falan versen yaparlar beliki biseyler benim htc one da da ayni sorun var mikrofondan ses gitmiyor cok cok derinden verdim garantiye de iste gelecek
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?