"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

iyi.net

iOS 8.1.2 Güncellemesi Çıktı!

iyi.net - 10 Aralık 2014 10:48

Apple, Haziran ayında düzenlediği Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı, WWDC'de tanıttığı iOS 8'in üzerinde uzun zamandır çalışmalarını sürdürüyor.Bugün yayınlanan iOS 8.1.2 güncellemesi ise daha önce yayınlanan iOS 8.1.1 gibi özel bir konu üzerine yoğunlaşmıyor, bunun yerine diğer küçük boyutlu, ara, güncellemler gibi hata düzeltmeleri içeren güncelleme Over-The-Air olarak indirilebilir ve yüklenebilir durumda.iOS 8'e yönelik hata düzeltmeleri ve performans artışı sununa iOS 8.1.2 güncellemesinin içeriğinde, bu güncellemenin ardından iTunes Store üzerinden satın alınan zil seslerinin aygıtınızdan silinebileceği belirtiliyor.Bu hatayı düzeltmek için altta verdiğim linke telefonunuzdan girerek bu sorunu halledebilirsiniz.
Link : http://www.itunes.com/restore-tunes
  • Mustafa Şener

    Mustafa Şener - 10 Aralık 2014 11:33

    Androidi hala versiyon 2.3 gibi takilan sorun cikaran bir iphone 6 kullanicisi gördüm merak etmeyin 5.0 ios 8 den cok stabil.
    Cevap ver00
    • Erol Dönmez

      Erol Dönmez - 10 Aralık 2014 11:35

      Ya bıraksana kardeşim, şu an htc one google edition android 5.0.1 yüklü ve iphone 6 plus kullanıyorum. Androidi sadece özgürlüğü için seviyorum ve değişik romları kurmak için tutuyorum elimde. Ancak ezbere konuşmakla olmuyor bu işler, stabilite konusunda ios tan hala çok çok gerilerde. Her sürümde mutlaka çok ciddi hatalar, belli bir süreden sonra kasmalar vs.. Yani burada çoğu kişi uzun bir süre ios kullanmadığı için ezbere atıp tutuyor yok android daha stabil falan. Bunlar şehir efsaneleri sadece.
      Cevap ver10
  • Ömer Akdemir

    Ömer Akdemir - 10 Aralık 2014 11:36

    Bildiğin beta tester olduk apple, keşke iyice hazırlanıp çıkarsaydın şu 8'i.
    Cevap ver00
  • Fazıl Kürek

    Fazıl Kürek - 10 Aralık 2014 11:38

    Bin tane Güncelleme getirdiniz yinede şu iOS 6'daki uygulamalar arası geçiş hızını, herhangi bir uygulamayı açtıktan sonra, hemen vazgeçip diğer uygulamaya geçmek için dokunduğunuzda, arada geçen açılıp kapanma hızına ulaşacak bir güncelleme getirmediniz. şu an kullanılan hızı iOS 6 ile bir kıyaslarsanız abartısız söylüyorum size iOS 6, 2.5 kat daha hızlı. Ayrıca iOS 6'yı inceleme şansınız varsa ekran kilidini açtıktan sonra daha menü ortada birleşmeden ekranı sola kaydırabiliyorsunuz.Bunun gibi daha birçok tespitim var fakat yazmaktan ziyade video çekerek anlatmak çok daha iyi. Apple developer lardan bir hayırsever şu bahsettiğim sıkıntılardan apple a onların anlayacağı dilde şikayet yada öneri yaparsa nasıl mutlu oluruz anlatamam. Hımm birde bir zamanlar hoparlör ile ilgili yapılan 6.1.4 güncellemesi vardı bir de o güncellemeyi istiyoruz sevabına. Artık 8.1.4 temi olur kaçta olur bilinmez. O hayırsever developer a ya da o muhterem zat kimse şimdiden teşekkür ederim :)
    Cevap ver00
  • Gökhan Özen

    Gökhan Özen - 10 Aralık 2014 11:43

    Arkadaşlar 5S'e gelen güncellemeler ile problem yasayan arkadaşlar telefonu itunes ile bilgisayara yedekleyin sonra tüm ayarları sıfırlayın ardından tüm ayarları silin.İşlem bittiğinde bilgisayara bağlayın itunes'den yedeklemeyi geri yükleyin 5S'imde tüm sorunlar çözüldü, batarya performansında gözle görülür iyileşme var. Arama ekranındaki kısa süreli takılmalar gitti bunun gibi sorunlar tamamıyla çözüldü inşallah size de yardımcı olmuşumdur.
    Cevap ver00
  • Sinan Diril

    Sinan Diril - 10 Aralık 2014 11:45

    Bravo Apple'a adamlar sistemi güncel tutmayı başarıyor. Yakın zamanda note 3'ü satıp Apple'a geçicem. Güncellemeler 5 ay sonra geliyor bize bu ne rezillik. Parayla eziliyoruz.
    Cevap ver00
  • Alparslan Topal

    Alparslan Topal - 10 Aralık 2014 11:48

    Yahu anlamıyorum.Adamlar sistem iyilestirmesi yapiyorlar millet sikayet ediyor. Peki güzel insanlar , Windows'a nasıl katlanıyorsunuz? Hep olmadık zamanda güncelleme yapıyor Microsoft, ya da Android kullanan arkadaşlara ne demeli telefonları yıllarca güncelleme bekliyor , yada hiç bir zaman gelmiyor.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?