"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

iyi.net

HTC One M9, 1 Mart'ta Duyurulacak!

iyi.net - 19 Ocak 2015 13:08

Her yıl bir başka yenilikle karşımıza çıkan HTC, bu yılda düzenleyeceği ikinci etkinliğinde, yeni amiral gemisi modeli One M9 (Hima)'u tanıtacak.Uzun süredir çok sayıda sızıntı ile karşımıza çıkan HTC'nin yeni amiral gemisi modelinin pek çok özelliği şimdiden biliniyor gibi görünüyor.Daha önceki sızıntılara göre kendisi dışında Ace ve Ultra adlı iki farklı sürümü de olacak yeni amiral gemisi One M9 (Hima), güçlü özellikler ile duyuralacak.Özellikle 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 işlemci ve önünde yer alan 4 ultrapiksel kamera ile dikkat çekmesi beklenen One M9 (Hima)'un MediaTek işlemcili farklı bir sürümü de olacak.Çok farklı iddalar olsa da çoğunlukla 5 inç ve 5.2 inç ekranlı olacağı söylenen One M9 (Hima)'da, Quad-HD çözünürlükte SuperLCD3 ekran ve 20.7 megapiksel çözünürlükte kamera kullanılacak.3 GB RAM ve 32 GB dahili depolamanın yer alacağı iddia edilen One M9 (Hima)'da 2840 mAh boyutta bataryanın kullanılması bekleniyor.Ayrıca Sense 7 ve Android 5.0 Lollipop'un yer alacağı One M9 (Hima), HTC'nin MWC 2015 kapsamındaki 1 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile duyurulacak.
  • Okan Bayülgen

    Okan Bayülgen - 19 Ocak 2015 16:53

    yaklaşık 8 aydır m8 kullanıyorum gerçekten çevremde htc ye karşı uzak olan birçok kişi hayran olmuştur telefonuma, eleştirilecek tek yanı arka kamerası ki oda çektiğiniz resmi yakınlaştırırsanız hoş olmuyor onun harici zaten çok iyi fotoğraf çekimleri... yeni çıkan modellerden sadece iphone 6 yı beğendim ama oda benim m8 i değiştirmeme sebep olamadı... cihazımdan çok memnunum ama açıkcası bu yüzden m9 u merakla bekliyorum , m8 deki performans ve tasarım başarısından sonra m9 dada htc nin android platformda en iyisi olacağını düşünüyorum...
    Cevap ver00
  • Mert Büyük

    Mert Büyük - 19 Ocak 2015 16:54

    HTC kullanıcısı değilim ama beğendiğim bir markadır. Apple ve HTC gerisi yalan. Ülkemizde ki telefon markalarına göre konuşursam bide Asus var fiyat performans ürünü Asus'u da severim laptopları vs. olsun neyse bunları geçelim. Pil gücünün yüksek olması konusunda bu kadar takılmayın rakamlar her zaman doğruyu söylemez yani HTC pil gücü düşük gösteriyor ama diğer Android cihazlara göre daha uzun bir pil ömrü var. Fakat Samsung vb. markalar pil gücü yüksek, ram vs. yüksek ama android'de beklenen performanası vermemesinin yanı sıra pili çabuk biter. Çünkü Samsung Android'de stabil çalışmaz. Android'de en iyi çalışan marka HTC'dir kimse aksini iddia edemez haliyle bu avantajından dolayı az şarj tüketir. Adam gibi ram koy çok satmak istiyorsan düşüncesi doğru ancak bir yere kadar. Şimdi bu adamlar dediğiniz gibi piyasaya sürebilir mi ? Sürer rahatlıkla ama bu sefer bu adamlar para kazanamaz. Yavaş yavaş kademe kademe artırıyorlar özellikleri teknolojiyi yavaş yavaş getiriyorlar neden daha çok satabilmek için. Kısaca kağıt üzerinde ki özelliklere pek takılmayın HTC pil gücü düşük gösteriyor ancak gerçek hayatta ki performansına bir bakın derim :)
    Cevap ver00
  • gökçe aydın

    gökçe aydın - 21 Ocak 2015 09:58

    Bende m7 kullanıyorum tek batarya sıkıntı diğer yazılım vs yağ gibi akıyor. Bence apple ios sistemindeki başarı neyse android tarafında da yazılım bakımından en performanslı telefon Htc.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?