"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

iyi.net

HTC, One M8 ve M7 için Android L güncellemesi yayınlayacağını duyurdu!

iyi.net - 27 Haziran 2014 10:26

Google Android'in en yeni sürümü olan Android L versiyonunu tanıttığı bu hafta içinde HTC'den güncelleme ile ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada HTC yeni amiral gemisi olan HTC One M8 ve bir önceki amiral gemisi olan HTC One M7 için en kısa zamanda Android L güncellemesi yayınlayacaklarını açıkladı. Android L güncellemesinin son hali kendilerine ulaşır ulaşmaz 90 gün içerisinde bu modellere güncelleme yayınlayacağını açıklayan HTC, Android L'yi yine kendi arayüzü olan Sense arayüzü ile sunacak. HTC One E8 ile ilgili özel bir açıklama gelmemesine rağmen bu modele de aynı zamanda güncelleme geleceğini düşünüyoruz.
  • Fatal Error

    Fatal Error - 27 Haziran 2014 16:29

    Bir HTC One m7 kullanıcısı olarak bu habere çok sevindim. HTC güncelleme olayını çözdü bence artık. En azından One serisi için. Desire ne alemde bilmiyorum.
    Cevap ver10
  • Faruk Mesimoglou

    Faruk Mesimoglou - 27 Haziran 2014 17:00

    M8'e gelmesi zaten kesindi ancak ben de şimdiden bu kadar iddialı bir açıklama beklemezdim. Yani güncelleme elimize ulaştığı gibi hemen işe koyulacaz demeleri güzel bir şey. M7'ye gelmesi ise çok çok iyi. İnşallah ileride çok daha yeni sürümleri de bu şekilde M8'e getirirler.
    Cevap ver00
  • Montezooma

    Montezooma - 27 Haziran 2014 17:05

    Güzel olmuş. HTC One M7 kullananlar için güzel haber.
    Cevap ver10
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?