"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

baysal hicri sahin

HTC one M7 sorunu Acil yardım !!!

baysal hicri sahin - 16 Kasım 2013 00:12

Merhaba arkadaşlar son iki aydır Htc one kullanıyorum herşeyiyle mükemmel fakat memnun olmadıgım tek tarafı herhangi bir işlem yaparken,telefon numarası yazmak ya da internete girerken veya galariye girerken gibi ilk hareketten hemen sonra ana ekrana kendisi dönüyor telefonu vodafondan almıştım oraya sordum dokunmatiği çok hassas bilmeyerek ana ekrana dönüş tuşuna bastığımı söylediler ama bu açıklama bana yeterli gelmedi.
Bu konu da bilgileri olan arkadaşlardan yardım edebilen olursa çok memnun olurum
Şimdiden teşekkürler.
  • Frozen

    Frozen - 16 Kasım 2013 10:17

    ben de HTC marka telefon kullanıyorum bence bir servise gönder gerekirse başka telefon göndersinler.Çünkü bu sorun senin düzeltebileceğin bir sorun gibi durmuyor. Peki bu sorun yeni mi ortaya çıktı? Yoksa aldığın beri mi var?
    Cevap ver00
  • yavuz

    yavuz - 16 Kasım 2013 11:40

    Htc kullanmıyorum ama uzun bir süre kapanmayan akıllı telefonlar cozutabiliyor. Yaşanan garip problemler sonucunda telefonu hemen servise vermeden önce telefonu basitçe tamamen kapatıp hatta bataryasıda çıkartılarak bir süre bekleyebilirsin. Benim telefonda bazen neler yapacağını şaşırmıştı uzun bir süredir açık tuttuğum içinmiş kapatıp tekrar açmam sorunlarımı yavaşlamaları falan düzeltti. Bi dene derim kaybın olmaz.
    Cevap ver10
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?