"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Munur Koryilmaz

Casper Via V4 fiyatı ve özellikleri?

Munur Koryilmaz - 24 Ocak 2014 00:43

Arkadaslar Merhaba. Televizyonda reklamini gordum az once. Bu telefon nasil? Ozellikleri fiyatina gore iyi midir? Butcem 800-900tl civari. Casper Via V4 fiyati ne civarda su an? Ozellikleri iyi gibi. Cevap bekliyorum arkadaslar.
  • kabadayı

    kabadayı - 24 Ocak 2014 09:28

    Valla ben alabilirim kardeşim özellikleri çok sağlam duruyor. Discovery yerine bunu alırım daha iyi. Diğer via modellerine göre daha iyi telefon olcak V4. Fiyatınıda haklı buldum özelliklerine göre daha ucuz olmasını beklemezdim zaten.
    Cevap ver00
    • Sezai Yurdakul

      Sezai Yurdakul - 24 Ocak 2014 15:04

      Dedikleriniz doğru. Keşke 1gb ram yerine 2gb ram koysalarmış. Bu fiyattan deli gibi satardı o zaman.
      Cevap ver00
  • Cngzskmn

    Cngzskmn - 24 Ocak 2014 10:28

    Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim. 950tl ye bu telefon alınır mı? Casper nedir? bilgisayarı bile alınmaz. Siz cep telefonu alınır mı diye soruyosunuz? Hiç mi bakmıyosunuz piyasaya? Bunu alacağınıza gidin Discovery alın daha iyi. 350-400tl de cebinize kalır. Bu telefon 700tl ye ancak alınır o da alan alır ben almam. Şaka gibi resmen. Telefon konusunda hiçbir tecrübesi olmayan bir markadan telefon mu alınır? Bakın LG'de ilk telefon çıkardığında kimse yanaşmadı. Ki o modeller gerçekten kötüydü. Sonra kendisini çok geliştirdi ve şu an kafaya oynayan firmalar arasında. Kısacası Casper telefon olarak alınmaz. Hele bu fiyatlara hiç alınmaz. Nedir ihtiyacınız olan özellikler söyleyin forumda aradığınızı bulursunuz. Girin cep telefonu kategorisine yorumları okuyun en azından bilginiz olur.
    Cevap ver14
    • Sezai Yurdakul

      Sezai Yurdakul - 24 Ocak 2014 15:03

      Merhaba. sanırım telefonu ilk kullananlardan biriyim. Dediklerinize kısmen katılsam da bu kadar yerden yere vurmanız saçma olmuş. Elinize aldınız mı telefonu. Discovery den daha kaliteli bir telefon diyebilirim. He belki dediğiniz gibi başka markalar da alınabilir o fiyata. Bilindik markalar. Ama discovery ile karşılaştırmayın derim. Benim discovery ile sorun yaşayan 2-3 arkadaşım oldu sorunlu bir telefon bence. Bana hediye edildiği için fiyat konusunda pek bir şey diyemiyorum ama 800 lere inerse alınır bunu da söyleyebilirim.
      Cevap ver00
    • Cngzskmn

      Cngzskmn - 24 Ocak 2014 16:30

      Ben marka tanınırlığı olarak söyledim hocam. GM Casper'dan daha iyi bir telefon markasıdır bence. Özellik olarak baktığında da çok yakın Discovery ile. O zaman neden 350-400tl fazla veresin ki? Bunu alacağına daha bir dünya model var bence bundan iyi. Sana hediye gelmiş yapacak bir şey yok. Sen de zaten diyosun fiyat konusunda fazla olduğunu. Tamam belki iyi olabilir tahmin ettiğinden ama bunu söylerken fiyatının da çok uygun olması gerekir ki o zaman bu telefon cazip bir seçenek olsun.
      Cevap ver20
  • önder onaç

    önder onaç - 27 Ocak 2014 09:42

    Arkadaşlar birkaç gün kullanma fırsatı bulan ve performans, batarya ömrü ve kamera gibi konularda daha detaylı bilgi verebilecek biri var mı? İlk izlenim istemiyorum gerçekten telefonu birkaç gün kullanıp da performansını daha yakından tanıma olanağını yakalayanlardan bilgi istiyorum lütfen.
    Cevap ver00
    • Sezai Yurdakul

      Sezai Yurdakul - 27 Ocak 2014 17:05

      Ben kullanıyorum 4 gün falan oldu dostum. Şöyle performans olarak güzel. Performanstan kasıt benim için internete hızlı girmesi menülerde takılmadan dolaşabilmem geliyor. Bu konuda oldukça iyi. Bataryası normal günlük kullanımda 13 saat falan gidiyor. Yeni aldığım için biraz fazla kurcalıyorum. Ekran ışığını falan kısmıyorum. Kamerası gerçekten iyi bu konuda beğendim via v4 ü. Şimdilik böyle. Bence hoş telefon. Çok fazla alternatif arasından seçip seçmemek size kalmış. Bana hediye geldi ben memnunum.
      Cevap ver10
  • Ufuk Ergin

    Ufuk Ergin - 28 Ocak 2014 16:14

    Bence de o fiyata değmeyecek bir ürün. Tamam iyidir hoştur ancak 950tl abi az para mı. Elbet kampanyadan bir Samsung vs kıstırılır :)
    Cevap ver00
  • Sinan Gür

    Sinan Gür - 30 Ocak 2014 11:35

    Sakın hocam aman alma böyle telefon. Bak ne alırsan al bunu alma o kadar ciddi söylüyorum. Git General Mobile Elite al çıkınca ya da Elite Lite al çok daha iyi. En azından özelliğe para verdim dersin. Bunun nesine para vereceksin ki? Özellik yok marka imajı sıfır kalite belli değil tasarım yok hiç bir şey yok. Yerim 13mp kamerasını bir de reklam yapmışlar telefonun iyisini bilgisayarı yapanlar yapar diye. Bozacaklar ağzımı.. SAKIN ALMA DOSTUM
    Cevap ver10
    • Cngzskmn

      Cngzskmn - 30 Ocak 2014 16:05

      Aynen katılıyorum.
      Cevap ver00
    • Toni Kukoc

      Toni Kukoc - 3 Şubat 2014 10:11

      Aynen ucuz telefon alacaksanız en azından ZTE Huawei falan olsun. Adamlar yıllardır bu sektörde tecrübeliler. Ve evet bu fiyata iphone 4 4s falan bile alırsın zorlasan.
      Cevap ver00
  • Jabbawockeez

    Jabbawockeez - 31 Ocak 2014 09:47

    ZTE,Huawei gibi markalar çok daha iyidir tabi illede fazla bilindik marka olmaması konusunda inatçıysanız. Paranızı bunlara vererek çöpe atmayın. O kadar mı kolay para kazanmak anlam veremiyorum! Aynı fiyata ne Samsung, LG ve Sony modelleri var. Mantıklı olun ya.
    Cevap ver20
  • Cngzskmn

    Cngzskmn - 7 Şubat 2014 17:40

    Telefon yerden yere vuruluyor her yerde. O kadar saçma bir telefon yapmışlar ki. 500tl ye satmaları lazım bu özellikteki bir telefonu. bunlar bilerek adam mı kazıklamaya çalışıyorlar yoksa gerçekten işten anlayan birileri yok mu yöneticilerde anlamadım.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?