"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

iyi.net

Apple Pay'den Yeni Rekor!

iyi.net - 19 Ocak 2015 13:30

Apple'ın geçen yıl Eylül ayında iPhone 6 ile birlikte tanıttığı mobil ödeme sistemi Apple Pay, 20 Ekim tarihinde ABD'de kullanıma sunuldu. İlk günden beri büyük ilgi gören sistem, kullanım alanlarını her geçen gün artırdı. Sistemde yer alan bankalardan biri olan Bank of Amerika'nın paylaştığı son veriler de Apple Pay'in popülaritesini gözler önünde seriyor.Apple Pay ödeme sisteminin en büyük partnerlerdin biri olan Bank of America, şu an itibarıyla 1.1 milyon kartın Apple Pay sistemine dahil olduğunu açıkladı. Bu rakamın sadece bir bankanın kartlarına ait olduğu düşünülürse Apple Pay'in önümüzdeki günlerde artışını sürdüreceğini söylemek güç değil.Bankaların yanı sıra, Apple Pay sistemine dahil olan markaların sayısı da her geçen gün artıyor. Son olarak Birleşik Devletler'in süper market zincirleri Lucky, Save Mart, FoodMaxx markaları da sisteme dahil oldu. Bakalım Apple Pay ABD dışında ne zaman kullanıma sunulacak?
  • Memduh doğru

    Memduh doğru - 19 Ocak 2015 16:56

    Türkiye'ye 2016'da gelir, geçen bir haber okumustum bu tarz sistemlerle ilgilenen bir firma, turkiyeye getirilmesi icin calismalara basladiklarini soylemisti. malum o konuda da ciddi yarislar olacaktir. turkiyedeki satis rakamlari malum. apple da farkina variyor turkiyedeki pazarin. ama adamlar kazansin vallahi hak ediyorlar. gecen gun teknik destege apple urunu olmayan bir urunle ilgili garanti destegini danistim. o kadar kibar o kadar nazik o kadar yardimseverler ki insanin alisveris yapasi geliyor. nitekim o aksesuardan 2 tane aldim. kazansinlar islerini iyi yapiyorlar
    Cevap ver00
  • Ozan kurt

    Ozan kurt - 19 Ocak 2015 16:59

    Adamlar daha nfc yeni kullanima basladi hemen yenilik, samsung heralde 5-6 Senedir nfc yi kullaniyor daha bi numarasini gormedik.
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?